Verzamelberichten Donderdag

's-Hertogenbosch, 07-06-2007

Joyriding

's-Hertogenbosch - In de nacht van woensdag op donderdag is op de Scheldestraat in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch een 17 jarige jongen aangehouden op verdenking van joyriding.

Hij reed in een personenauto die hij zonder toestemming van een kennis had meegenomen. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Gewonden bij verkeersongeval

's-Hertogenbosch - Woensdagavond kwamen op de Engelsedijk een 17 jarige snorfietser uit 's-Hertogenbosch en een 52 jarige motorrijder uit Gemert met elkaar in botsing. Beiden raakte gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog niet vastgesteld. De 17 jarige liep een fikse beenwond en een gebroken hand op. De motorrijder hield aan de aanrijding een hersenschudding en een gebroken duim over.

Gewonde bij verkeersongeval

Heusden - Woensdagmiddag reed een 20 jarige automobilist op de Veldweg in zijn woonplaats door onbekende oorzaak tegen een boom. De automobilist is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Insluiper aangehouden

Elshout - Woensdagavond is aan de Kapelstraat een 28 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht in een woning aan genoemde straat te zijn binnengedrongen en diverse goederen te hebben weggenomen. De gestolen goederen zijn terecht en de verdachte is ingesloten.

Gewonde bij verkeersongeval

Schijndel - Woensdagavond werd op de Distelstraat in haar woonplaats Schijndel een 42 jarige vrouw aangereden door een 18 jarige automobilist eveneens uit Schijndel. De vrouw stak de weg over en beide hadden elkaar niet gezien. De vrouw is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

Verdachten openlijke geweldpleging aangehouden

Den Dungen - Woensdagavond werd de politie gealarmeerd in verband met een vechtpartij op het kermisterrein aan het Heilig Hartplein. Een 17 jarige jongen uit Rosmalen bleek te zijn mishandeld door twee medewerkers van een kermisattractie. Het tweetal, 25 en 27 jaar oud, is door de politie aangehouden en ingesloten.

Alcohol in het verkeer - rijbewijs ingevorderd

Oss - In de nacht van woensdag op donderdag is op de Staringstraat in Oss een 41 jarige automobilist uit Breda aangehouden. De man was behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Politie start buurtonderzoek naar reeks vernielingen - Getuigenoproep

Heesch - De politie onderzoekt een reeks vernielingen gepleegd aan de Akkerveld in Heesch. Een bewoner meldde dat er vanaf februari elf auto's bekrast zijn, in één van deze auto's werd ook ingebroken. Van een twaalfde auto werden beide buitenspiegels vernield. Slechts van drie feiten werd bij de politie aangifte gedaan. Vandaag valt bij de bewoners een brief van de politie op de deurmat, waarin de bewoners verzocht wordt alert te zijn op verdachte situaties in de buurt en deze te melden. De brief maakt deel uit van het gestarte buurtonderzoek. De politie verzoekt getuigen van de vernielingen te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief). Dit kan ook anoniem via 0800-7000.