Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 08 JUNI 2007

Bekende Nederlanders zetten zichzelf te koop voor het goede doel

Op goededoelenveiling.nl kan vanaf vandaag geboden worden op meet&greets met Kim-Lian van der Meij, Wibi Soerjadi, Maud Mulder en Dewi Pechler. Met deze unieke producten wil goededoelenveiling.nl zoveel mogelijk geld ophalen voor de aangesloten doelen. Dat zijn onder andere Het Nationaal Fonds Kinderhulp, Doe Een Wens Stichting, WereldOuders, Fonds Gehandicaptensport, KNCV Tuberculosefonds, Het Nationaal Epilepsie Fonds, International Child Support, Wereldkinderen.

Goededoelenveiling.nl is een nieuw initiatief op internet. Het is een website waarbij internetgebruikers elk moment van de dag een bod kunnen uitbrengen op producten en diensten die door bedrijven ter veiling worden aangeboden. De netto opbrengst van de te veilen producten gaat naar de Goede Doelen.

Dit initiatief biedt veel voordelen. De aangesloten Goede Doelen hebben er een inkomstenbron bij, bedrijven verbeteren hun imago door producten en diensten ter beschikking te stellen waarvan de netto opbrengst naar de goede doelen gaat. Consumenten profiteren ook van de Goededoelenveiling.nl doordat zij interessante nieuwe producten en/of diensten kunnen kopen voor een prijs die doorgaans lager ligt dan de winkelprijs en bovendien tegelijk goede doelen ondersteunen. De consument betaalt het geboden bedrag: er komen geen overige kosten boven op het bedrag.

Naast haar zangcarrière is Kim-Lian een bekende tv-presentatrice en (musical)actrice die in korte tijd haar naam heeft weten te vestigen. Op dit moment speelt Kim-Lian in de musical 'Doe Maar' en binnenkort gaat zij spelen in 'Fame'. Bieden op Kim-Lian is meer dan alleen Kim-Lian ontmoeten: je krijgt namelijk ook gelijk de kans haar te zien spelen in de awardwinnende musical 'Doe Maar'.

Speciaal voor de Doe Een Wens Stichting biedt Wibi Sourjadi 2 VIP kaarten aan voor het kerstgala in Amsterdam op 26 december 2007. Hierna zal een meet&greet plaatsvinden. Wibi zal spelen in Het Concertgebouw in de Grote Zaal om 20.30 uur.

Dewi en Maud, beiden bekend geworden door 'Idols', stellen zichzelf beschikbaar voor een meet&greet. Je krijgt de kans om deze bijzondere dames te ontmoeten en hen het hemd van het lijf te vragen.

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht