AutoRai

Chevrolet deze zomer sponsor van City Beach Tour 2007

(6/8/2007)
Chevrolet treedt dit jaar op als sponsor van de City Beach Tour 2007. De City Beach Tour is een reeks van 13 evenementen in grote en kleinere steden waarin beach volleybal centraal staat, geflankeerd door spectaculaire demonstraties, clinics en muziek. Chevrolet is bij alle evenementen ruimschoots vertegenwoordigd met tal van activiteiten om de naamsbekendheid van het merk nog verder te vergroten.

âDe City Beach Tour combineert zand, sport en entertainment en is bedoeld om het publiek alvast dat typische zomerse vakantiegevoel te geven,â verklaart Ronald Dubbelman, Directeur Sales & Marketing van Chevrolet Nederland. âVoor Chevrolet vormt de City Beach Tour een uitstekende gelegenheid om de aandacht van potentiële klanten op ons merk en onze producten te vestigen en de naamsbekendheid van het merk Chevrolet nog verder te vergroten. Bovendien bieden wij onze dealers met de City Beach Tour een extra mogelijkheid om Chevrolet-prostpects ook tijdens de zomer-maanden actief te kunnen bereiken in een sportieve en ontspanning setting.â

Extra exposure
De eerste twee City Beach Tour evenementen van de kalender hebben inmiddels plaatsgevonden in Assen en Sint Athonis, waar Chevrolet ruim vertegenwoordigd was. Naast boarding langs het professionele beach volleybal veld zorgden de Chevrolet-dealers in Assen en Sint Athonis voor tal van activiteiten om het merk Chevrolet en de modellen onder de aandacht van een groot aantal bezoekers te brengen.

âHoewel het weer ons enigszins in de steek liet, zijn we bijzonder tevreden over de eerste twee City Beach Tour evenementen en de exposure die dat het merk Chevrolet heeft opgeleverd,â aldus Ronald Dubbelman. âDit weekend is de City Beach Tour in Groningen, waarna er nog tien evenementen zullen volgen.â

City Beach Tour 2007
De City Beach Tour 2007 is kijken naar, het beleven van en meedoen aan top beach volleyball, dat wordt geflankeerd door demonstraties van beach sporten, clinics, side events, bedrijven- en breedtesport en muziek & entertainment in hartje centrum van in totaal 13 steden. Centraal in de City Beach tour staat het professionele beach volleybal âcentre courtâ, dat is voorzien van een lichtinstallatie zodat ook âs avonds allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden.

De City Beach! Tour is deze zomer te zien op 13 locaties door heel Nederland, waarbij de programmering, sfeer en uitstraling van de evenementen er voor zorgen dat duizenden mensen het echte zomerse vakantiegevoel krijgen.