Politie Zaanstreek-waterland

Nieuwsberichten vrijdag 8 juni 2007

Zaanstreek-Waterland, 08-06-2007

Boer met tractor in sloot

Middenbeemster, 7 juni 2007, 16:25 uur

Een 64-jarige boer uit Middenbeemster is donderdagmiddag met zijn tractor in de sloot beland. De man reed over de N244 toen een combinatie van niet genoeg links houden en een zachte berm ervoor zorgden dat hij van de weg af raakte. Een agent in burger reed toevallig langs en zag de tractor, maar geen bestuurder. Hij aarzelde geen moment en ging het water in om te controleren of er nog een bestuurder in de cabine vastzat. Maar dat bleek niet het geval, want even later kwam de boer aanlopen. Hij was met de schrik vrijgekomen en had even verderop een takel gehaald. Op advies van de politieagent is met de takelwerkzaamheden gewacht tot na de avondspits. Omdat er ook olie is vrijgekomen is het Hoogheemraadschap ingeseind om de vervuiling in te dammen.

Verkeerscontrole Waterlandlaan

Purmerend, 7 juni 2007, 16:18 uur

Op de Waterlandlaan heeft de politie donderdagmiddag 17 bekeuringen geschreven. Acht bestuurders

belden niet-handsfree, 7 droegen geen gordel, eentje reed onverzekerd rond en een bestuurder reed een straat in waar dat niet is toegestaan.

Bromfietser rijbewijs kwijt

Zaandam, 8 juni 2007, 02:15 uur

Een 25-jarige bromfietser heeft donderdagnacht zijn rijbewijs moeten inleveren bij de politie omdat hij met te veel drank op brommer reed. Surveillerende agenten zagen de man slingerend over de Kleine Tocht rijden en lieten hem blazen. Hij bleek meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid te hebben gedronken.

Supermarktmedewerkster opgepakt na verduisteren geld

Zaandijk, 7 juni 2007, 17:52 uur

Een 18-jarige supermarktmedewerkster uit Zaandijk is aangehouden op verdenking van verduistering uit dienstbetrekking. De
kassamedewerkster van een supermarkt aan de John Lennonstraat zou de afgelopen acht maanden stelselmatig geld uit de kassa hebben weggenomen. In totaal gaat het om een kleine 3000, - De verdachte zou ook inlogcodes van andere medewerkers hebben gebruikt om toegang te krijgen tot het geld. Op die manier hadden anderen een kasverschil. De 43-jarige filiaalhouder heeft aangifte gedaan. De caissière bekende tegenover de politie, is op staande voet ontslagen en zal het bedrag terug moeten betalen.

Laatst gewijzigd 08-06-2007 15:47 | © Politie Zaanstreek-Waterland |