Politie Zeeland


---


Z-1930-2007 Eenzijdig ongeval
Vanmorgen rond 06.40 uur vond op de Westerscheldetunnelweg een eenzijdig ongeval plaats.
Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed vanuit de Westerscheldetunnel in de richting van Terneuzen en kwam door onbekende oorzaak in de berm terecht.
Hij reed hierbij een lantaarnpaal omver en sleurde deze circa 50 meter mee.
Toen hij de weg op wilde sturen kwam de bestelbus op zijn kop terecht tegen een tweede lantaarnpaal, waardoor deze afbrak.
De man is zelf uit de bestelauto gekropen.
Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen bleven beperkt tot een paar hechtingen in zijn hoofd.
De bestelbus is rondom vernield.

O-1931-2007 Fietser aangereden
Vanmiddag rond 13.50 uur is op de Livingstoneweg in Goes een 59-jarige fietser uit de gemeente Goes aangereden.
De fietser kreeg geen voorrang van een 24-jarige automobilist uit Goes die met een aanhangwagen reed.
De fietser kwam kwam met zijn fiets tegen de rechterachterzijde van de personenauto en viel daarna tussen de auto en de aanhangwagen op de distel.
Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Zijn verwondingen zijn niet bekend.


Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.