Gemeente IJsselstein


Overig

Digitaal formulierenloket

Datum: vrijdag 8 juni 2007
Op deze pagina staan alle diensten en producten van de gemeente IJsselstein die u digitaal kunt aanvragen of regelen. Enkele diensten en producten kunt u volledig digitaal afnemen, soms met behulp van uw DigiD en indien van toepassing ook direct afrekenen via onze internetkassa. Op termijn wordt dit aanbod uitgebreid. Digitale formulieren
U kunt de volgende diensten volledig digitaal aanvragen respectievelijk doorgeven: uittreksel GBA, uittreksel Burgerlijke Stand, verhuizing, vertrek naar buitenland en melding woon- en leefomgeving.
Ga naar digitale formulieren
PDF-formulieren
Voor de overige diensten kunt u gebruikmaken van een PDF-formulier (PDF-formulieren kunt u openen met Acrobat Reader). U dient dit formulier te printen, met pen in te vullen en per post naar de gemeente te sturen.
Ga naar PDF-formulieren
Loket 24 uur per dag bereikbaar
Een belangrijk voordeel van digitale dienstverlening is de constante bereikbaarheid: het digitaal loket is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar open. Bovendien bespaart gebruikmaking van onze digitale diensten u reistijd en -kosten.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over de werking van het digitaal loket, staat het door u gezochte formulier er niet bij of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op: tel. (030) 686 16 11. U kunt ook mailen: info@ijsselstein.nl.