Mexon Technology kondigt partnership aan met Schmidt's Login


IT Asset management (ITAM)

LEUSDEN, 20070608 -- Mexon Technology, leidinggevend leverancier van ITIL Service Management, IT Asset Management en Facility Management oplossingen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf een distributieovereenkomst is aangegaan met Schmidt's LOGIN. Schmidt's LOGIN is een toonaangevende ontwikkelaar van IT Asset Management software voor kleine tot grote bedrijven. Doel van deze exclusieve overeenkomst is dat Mexon Technology zorgt voor de verkoop, implementatie en ondersteuning van de oplossingen van Schmidt's LOGIN in de Benelux en Frankrijk.

Schmidt's LOGIN software product LOGINventory is geheel in lijn met best practices in de industrie en ITAM-richtlijnen. "Klanten vragen tegenwoordig betaalbare en schaalbare agentloze oplossingen voor IT Asset Management die enerzijds een minimale implementatie vereisen en anderzijds een goede return on investment opleveren. LOGINventory is het beste voorbeeld van deze nieuwe generatie oplossingen op het gebied van IT Asset Management ", zegt Harry J.G. Lieferink, Managing Director van Mexon Technology. "Door de ITAM software van Schmidt's LOGIN te combineren met onze andere oplossingen voor Service, Asset en Facility Management, kunnen we nu een complete en krachtige state-of-the-art oplossing bieden aan IT-organisaties, die zich tevens onmiddellijk binnen bedrijven terugverdient."

"We zien een sterke tendens bij bedrijven dat er wordt geïnvesteerd in agentloze ITAM software voor Licentiebeheer, Compliancy regelgeving, Configuratiebeheer, Outsourcing, Doorbelasting of voor het complete Life Cycle Management. LOGINventory inspecteert het gehele netwerk en inventariseert ieder netwerk attached device waaronder: PC, Laptop, router, switch, printer, server en andere IT assets. Uitgebreide hardware en software details worden verzameld en geïnventariseerd voor elk device. De geïnventariseerde data wordt vervolgens automatisch omgezet naar gedetailleerde rapporten en kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere systemen. Onze oplossingen hebben een lage kostprijs, zowel wat betreft installatie als eigendom, en een onbeperkte schaalbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor deze marktsector. Ik ben blij dat onze nieuwe partner zoveel ervaring heeft op dit gebied en ik heb er alle vertrouwen in dat Mexon Technology veel succes zal boeken met de producten van Schmidt's LOGIN in alle marktsectoren in de Benelux en Frankrijk", zegt Roland lotzerich, Chief Executive Officer van Schmidt's LOGIN.

Over Schmidt's LOGIN
Schmidt's LOGIN GmbH is een ontwikkelaar en leverancier van agentloze IT Asset Management software voor kleine, middelgrote tot grote bedrijven. Veel `Global 2000'-organisaties en educatieve instellingen zoals Agfa, Audi, EDS, IBM, Philips, Bosch en Yahoo gebruiken deze oplossingen van Schmidt's LOGIN voor IT Asset Management, Licentiebeheer, Compliancy regelgeving, Configuratiebeheer, Outsourcing, Doorbelasting of complete Life Cycle Management. Schmidt's LOGIN is in 1987 opgericht en heeft kantoren in Duitsland en in de Verenigde Staten. Voor meer informatie, ga naar www.loginter.net.


Over Mexon Technology
Mexon Technology - winnaar van de Top Tools Innovation Award - is leidinggevend leverancier en integrator van IT Service, Asset Management & Facility Management oplossingen in de Benelux en Frankrijk. De dienstverlening omvat onder meer Service Management, Process Performance Management en Asset Intelligence. Mexon Technology streeft altijd naar een partnerschap met nieuwe en bestaande klanten op basis van betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Inherent hieraan wordt het producten- en dienstenportfolio continu aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Veel van de momenteel succesvolste ondernemingen kiezen oplossingen van Mexon Technology voor het verminderen van kosten en het verbeteren van klanttevredenheid. Mexon Technology is onderdeel van de Aexis Group. Voor meer informatie bezoekt u www.mexontechnology.com.

Informatie:
Dit persbericht kunt u ook downloaden op www.mexontechnology.com.
www.mexontechnology.com





Mexon Technology