Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

6Pack gaat de wereld redden ­ 6Pack Save the Universe!

Spunk-hoofdredacteur Jan Hoek stapt over naar 6Pack.

Amsterdam, vrijdag 8 juni 2007

De wereld gaat naar de kloten. Dus moet 6Pack de wereld redden. Samen met MTV en Sp!ts gaan de 6Packers zich komend seizoen inzetten om grote en kleine problemen op aarde op een ludieke manier op te lossen.

De publiciteitsstunt met de demonstrerende Missen op de Dam in Amsterdam van een paar weken geleden, blijkt achteraf ook al het werk van 6Pack. Dat de politie niet gediend was van deze vredige demonstratie en de Missen wegstuurde, geeft al aan dat een nieuwe lichting 6Packers hard nodig is om orde op zaken te stellen.

De eerste 6Pack-wereldverbeteraar is al gevonden: Jan Hoek, 23 jaar en de jongste hoofdredacteur ooit, maakt zijn overstap van Spunk naar 6Pack. Jan is een wereldverbeteraar in hart en nieren, maar was naar eigen zeggen net zo goed ijsverkoper geweest.

Jan: "Of je onze totaal verziekte wereld kan redden is natuurlijk de vraag. Laten we in ieder geval een poging ondernemen. De ondergang wil je immers niet op je geweten hebben."

CCCP, MTV en Sp!ts zijn op zoek naar nog vijf andere 6Packers die bereid zijn te strijden voor het goede doel. Maar wel op de unieke 6Pack manier. Kijk op onze site www.6Pack.tv voor meer informatie.

6Pack is vanaf Maandag 27 augustus weer te zien op MTV. Tot die tijd houden we je op de hoogte via de Sp!ts en uiteraard op onze website www.6Pack.tv.

Noot voor de redactie,