Ingezonden persbericht


Persbericht

Barbara Greuter nieuwe Marketing Manager A.E.T. Europe B.V.

Arnhem, 8 juni 2007 - A.E.T. Europe B.V. (AET), marktleider op het gebied van middleware en Digital ID Management voor cryptografische tokens, benoemt Ir. Barbara Greuter tot Marketing Manager. Haar belangrijkste taak is het ondersteunen van de sterke groei en uitbreiding van internationale ambities door het opstellen en helpen uitvoeren van het hierop aansluitende marketingplan en corporate identity.

Barbara Greuter heeft ruim 18 jaar ervaring in IT en informatiebeveiliging. Voor AET was zij bijna 7 jaar Product Manager bij NedSecure Solutions. Daar was zij onder andere verantwoordelijk voor de relaties met security vendors, opleiding en het productportfolio. Eerder had zij bij OHRA als Informatiemanager de invoering van informatiebeveiliging binnen de sector zorg begeleid.

"De timing van Barbara om ons team te versterken is perfect", aldus drs. Reinoud Weijman, Managing Director van AET. "Wij maken een groeispurt door die vooral aan de marketingkant de nodige aandacht vergt. Barbara's kennis, inzicht en netwerk ontvangen wij en vooral onze partners met open armen!"

Barbara: "AET is een snelgroeiend bedrijf met wereldwijd meer dan 4 miljoen gebruikers van SafeSign Identiy Client. Hoewel AET overal bijdraagt aan een betere informatiebeveiliging, is de naamsbekendheid nog gering. Het is mijn taak hierin snel verandering te brengen. Door SafeSign Identity Client en BlueX Digital ID Management professioneler en frequenter te belichten en bijvoorbeeld meer aandacht te vragen voor de grote internationale OEM-contracten, zal AET snel de naamsbekendheid krijgen die zij verdient."

Een afbeelding in hoge resolutie is aan te vragen via e-mailadres barbara@aeteurope.nl.

Over AET
De Nederlandse onderneming A.E.T. Europe B.V. (AET), gevestigd in Arnhem en opgericht in 1998, richt zich op IT security. AET biedt haar klanten ingenieuze oplossingen gebaseerd op wereldwijd geaccepteerde standaarden voor e-commerce en informatiebeveiliging. AET is zeer succesvol met de ontwikkeling van middleware voor smart cards en USB tokens met haar SafeSign Identity Client. Een andere bestseller van AET is BlueX Digital ID Management. Dit bekende en zeer flexibele systeem ondersteunt de vereenvoudiging en automatisering van individuele stappen in het digitale ID management proces.

Voor meer informatie ga naar http:// www.aeteurope.com. Perscontact

A.E.T. Europe B.V.
Ir Barbara Greuter, Marketing Manager
IJsselburcht 3, NL-6825 BS Arnhem, The Netherlands Office +31 26 365 35 49
Fax +31 26 365 33 51
Email barbara@aeteurope.nl