De branchevereniging

PERSBERICHT/PERSUITNODIGING

LET OP: EMBARGO TOT VRIJDAG 8 JUNI 2007, 14.15 uur

OUD-MINISTER DE GEUS ONTVANGT CONSTANT VAN GESTEL-PRIJS 2007

Den Haag, 8 juni 2007 - De Constant van Gestelprijs 2007 wordt vanmiddag uitgereikt aan oud-minister Aart Jan de Geus van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Geus ontvangt de prijs vanwege zijn onmiskenbare en belangrijke positieve bijdrage aan het bevorderen van ondernemerschap en kwaliteit in de sector kinderopvang.

De media is hedenmiddag van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen. De prijsuitreiking wordt gehouden van 14.00 uur tot 15.00 uur ten kantore van VNO-NCW, Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag. De bijeenkomst wordt afgesloten met een zomerborrel.

De Constant van Gestelprijs is ingesteld door de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang ter nagedachtenis aan haar in 2005 overleden voorzitter. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan die persoon of organisatie die een aantoonbare positieve bijdrage levert of heeft geleverd aan het bevorderen van ondernemerschap in de kinderopvang. De Constant van Gestel-prijs 2007 wordt uitgereikt door Niek Jan van Kesteren, algemeen directeur VNO-NCW. De prijs bestaat, naast een oorkonde, uit een 40 centimeter groot bronzen beeld met de titel 'Groepsleidster met kind'. Het beeld is gemaakt door kunstenaar Koos Snijder (1945).

Voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt kinderopvangorganisatie De Klimboom uit Breukelen officieel verwelkomd als 200e lid van de Branchevereniging.


---