Time : 14:55:37
Date : 08 June 2007
Sender Name: Wienerberger

Wienerberger en de Federale Verzekering. Twee solide partners, voor de (ver)bouwer, een sterke commerciële actie.

Als fabrikant van keramische gevel- en binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers onder de merken Desimpel, Koramic, Porotherm en Terca, heeft Wienerberger er steeds voor gekozen om dicht bij zijn klanten te staan. De drie showrooms gelegen te Kortrijk, Wanlin en Londerzeel zijn dan ook heel belangrijk in deze klantgerichte strategie. Ze zijn vlot en gemakkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Bouwprofessionals en particulieren met (ver)bouwplannen kunnen er steeds terecht om alle producten uit het gamma te bekijken.

In Londerzeel bevindt zich de meest recente toonzaal. Nooit eerder werden ruwbouwproces en ruwbouwmaterialen zo gedetailleerd en uitvoerig belicht als hier. Alle keramische stenen en kleidakpannen worden voorgesteld in echte plaatsingssituaties. Voor de particuliere bouwer en verbouwer betekent het de concrete en tastbare invulling van het belangrijk ruwbouwproces: materialen vooraf bekijken, vergelijken, keuren, voelen, stalen meenemen... kortom, een onmisbare voorbereidende schakel op weg naar een eigen huis.

Vanaf nu hebben particuliere bouwheren nog een extra reden om in één van de drie toonzalen binnen te stappen: wie hier zijn ruwbouwmaterialen kiest, maakt kans op een unieke prijs. In samenwerking met de Federale Verzekering worden er per jaar 36 "1 jaar gratis brandverzekeringen" als prijs weggegeven.

De Federale Verzekering wordt sinds bijna 100 jaar beschouwd als dé specialist in verzekeringen voor de bouwsector. De maatschappij biedt echter ook het volledige gamma aan verzekeringen voor particulieren aan.

Met deze commerciële actie profileren twee solide bedrijven als Wienerberger en de Federale Verzekering zich nog meer als betrouwbare partners van elke bouwheer in spé. Dergelijk teamwork staat borg voor duurzaam en stevig bouwen en voor veilig leven en wonen.

Meer info en fotomateriaal omtrent dit persbericht kan u bekomen bij:
Katrien Nottebaert
Kapel ter Bede 86
8500 Kortrijk
gsm 0473/400 007
e-mail katrien.nottebaert@wienerberger.com

URL: (None)
Picture:
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR