Gemeente Deurne

07-06-2007
Verkeershinder
Hieronder vindt u wegen die tijdelijk afgesloten zijn vanwege evenementen of wegwerkzaamheden.

Zondag 10 juni Peelmêrt in Neerkant
Op zondag 10 juni houden de Neerkantse Ondernemersvereniging en de Peelmêrt-commissie een Peelmêrt in Neerkant. Voor dit evenement worden de Dorpstraat (gedeelte tussen de St.Vincentiusstraat en de Vinkenbroek) en het parkeerterrein in de Uitleg en voor de kerk afgesloten. Deze wegen en parkeerterreinen worden afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers van 7.00 uur tot 19.00 uur. De omleidingroutes worden aangegeven via de St.Vincentiusstraat Schansweg Langmost Meistraat en het Boonhof met bebording.

Afsluiting Bakelseweg van 11 t/m 24 juni wegens asfaltwerkzaamheden Van 11 juni tot en met 17 juni 2007 is de Bakelseweg afgesloten vanaf de oprit/afrit N270 tot de Bruggenseweg (fase 1) voor al het doorgaande verkeer behalve voor voetgangers en fietsers. Daarna start fase 2 vanaf 18 juni tot en met 24 juni. Hiervoor dient de Bakelseweg, tussen Bruggenseweg en gemeentegrens, afgesloten te worden voor al het doorgaand verkeer behalve voor fietsers en voetgangers. De bewoners van de Bakelseweg worden gedurende de werkzaamheden geïnformeerd via nieuwsbrieven over de bereikbaarheid van hun woning, perceel of pand. Voor hulpdiensten blijft de Bakelseweg toegankelijk. De omleidingroutes worden met bebording aangegeven.

Woensdag 13 juni straatspeeldag Houtenhoek
Op woensdag 13 juni vindt de Nationale Straatspeeldag plaats. In de Houtenhoek worden diverse activiteiten georganiseerd door Stichting Kinderspel Houtenhoek in de Mozartstraat, Griegstraat en de Haydnstraat. Voor deze activiteiten wordt van 13.30 tot 16.30 uur de Mozartstraat (vanaf Beethovenlaan tot en met Griegstraat), de Haydnstraat (vanaf Beethovenlaan tot en met Griegstraat) en de Griegstraat afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers.

Afsluiting Moostenstraat Neerkant wegens Peeltoernooi In de weekenden van 16 en 17 juni en 23 en 24 juni houdt de Fanfare St.Willibrordus het 41ste Peeltoernooi te Neerkant. In verband met dit evenement is in beide weekenden de Moostenstraat (tussen Dorpstraat en Lange Horst) afgesloten. Gedurende beide weekenden duurt de afsluiting op zaterdag en zondag van 10.00 tot 23.00 uur .