Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Uriël Taken in vorm op Outdoor Gelderland

08/06/2007

De Steeg, 8 juni 2007
Businessclub Riant-bestuurslid Uriël Taken is gisteren voortvarend van start gegaan op het internationale concours hippique Outdoor Gelderland in De Steeg. Met zijn paard Rendez-Vous was hij in de kwalificatiewedstrijd voor de BMC Grote Prijs, die zondagmiddag 10 juni wordt verreden, de snelste foutloze ruiter. Geen van zijn concurrenten wist de snelle tijd van Taken die hij als eerste starter neerzette, te verbeteren.
Taken reed in een prachtig ruiterjasje, speciaal voor hem ontworpen door Frans Molenaar, die tijdens de internationale menwedstrijd in Beekbergen de hoedenwedstrijd van de Ladies Day zal jureren. Tijdens Jumping Amsterdam eerder dit jaar reed Taken in de winteruitvoering van het jasje, vanwege de tropische weersomstandigheden in De Steeg reed hij gisteren in de zomeruitvoering.
Taken is overigens niet de enige ruiter in De Steeg die met een designer-jasje rijdt. Tijdens de Moorland dressuurdag verscheen Edward Gal in de ring met een nieuwe rijjas ontworpen door Mart Visser.

Uriël Taken met Rendez-Vous
©EquiVision