TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 06-06-2007

Televisie
PORTRET VAN EEN PASSIE
Uitzending zondag 10 juni
Nederland 1 - 11.30 uur

DE PASSIE VAN CATHERINE KEYL

Zondag 10 juni start de TROS met een nieuwe reeks afleveringen van PORTRET VAN EEN PASSIE. In deze eerste uitzending staat Catherine Keyl centraal.

Programmamaker Job Cieraad kijkt letterlijk in de keuken van Catherine Keyl. Naast haar passie voor het televisievak heeft Catherine een andere liefde: het opknappen van krotten tot een paleis.

Na even bij Omroep Max weg te zijn geweest is 'kijkcijferkanon' Catherine opnieuw gevraagd om mede het gezicht van de omroep te blijven bepalen. In deze aflevering zien we Catherine dan ook aan het werk achter de schermen van haar programma. Als twaalfjarige meisje wist ze al zeker dat ze later haar passie om journaliste te worden, zou verwezenlijken. Veel mensen beschouwen Catherine Keyl als hun vriendin van de televisie en dat blijkt ook uit de beelden als zij haar wekelijkse inkopen doet op de markt in haar woonplaats. Catherine ziet de markt niet alleen als "de bron van het leven maar ook als inspiratiebron voor haar onderwerpkeuze".

In PORTRET VAN EEN PASSIE zijn portretten te zien van Nederlanders die op zeer uiteenlopende terreinen hun sporen hebben verdiend. De overeenkomst tussen hen is de gedrevenheid en de liefde waarmee zij hun bijzondere prestaties neerzetten. Zij praten met programmamaker Job Cieraad over het werken en leven met passie.




TROS