Gemeente Tilburg

PERSBERICHT

Juli 2007

Tilburg 2009 roept alle Tilburgers op mee te denken.

In 2009 viert Tilburg het hele jaar lang feest! Daar is alle reden toe, want het is dan precies 200 jaar geleden dat Tilburg stadsrechten kreeg. Een écht kroonjaar dus en dat wordt gevierd met allerlei activiteiten en festiviteiten in de stad. Een aantal daarvan organiseert en coördineert de stichting, maar zij ondersteunt ook Tilburgers en Tilburgse organisaties bij het organiseren van eígen activiteiten en festiviteiten. Dat kan van alles zijn: cultuur, sport, muziek, straatfeesten,exposities, je kunt het zo leuk niet bedenken.

Projecten indienen en ondersteuning aanvragen.

Tot 15 september 2007 kunnen projecten voor het jubileumjaar ingediend worden. Uiteraard moeten deze projecten aan een aantal voorwaarden voldoen. De stichting heeft een toelichting opgesteld waarin de procedure en criteria voor de in te dienen projectvoorstellen zijn vastgelegd. Deze toelichting is te downloaden op www.tilburg.nl. Dus heeft u goede ideeën, vul onze activiteiten kalender aan!

Samenwerkingspartners vinden en publiciteit krijgen.

Tilburg 2009 vraagt en biedt de Tilburgers meer dan alleen kant en klare projecten voor het jubileumjaar. Wij zoeken namelijk ook goede ideeën, helpen u geschikte samenwerkingspartners te vinden én bieden communicatieve ondersteuning aan bestaande projecten.

M.a.w. heeft u wél een origineel idee, maar nog geen vastomlijnd plan? Geef dit door, de stichting kan u helpen dit om te zetten in een concreet project.

Organiseert u interessante, leerzame, leuke of bijzondere activiteiten in het kader van Tilburg 2009 waarvoor u géén organisatorische en financiële ondersteuning nodig heeft maar wel publiciteit? Meldt het en u kunt meeliften met de communicatiecampagne rondom Tilburg 2009.

Heeft u goede ideeën voor het jubileumjaar en zoekt u partners om uw idee in een goed plan/project om te zetten? Geef het door dan probeert de stichting geschikte partners te vinden en goede samenwerkingsverbanden op te zetten.

Download het betreffende formulier via www.tilburg2009.nl via ´project indienen´ en mail uw gegevens naar info@tilburg2009.nl!


---