Ingezonden persbericht

Persbericht

Topwedstrijden Pollux live via internet

(Media Senses en Pollux innovatief op weg)

Oldenzaal.

Pollux heeft voor het seizoen 2007/2008 een unieke media deal gesloten met Media Senses. Een groot aantal wedstrijden van Pollux zullen live op internet worden uitgezonden met een 4 camera registratie.
Daarmee is Pollux de eerste club in de nieuw te starten dames A-Leaque (eredivisie) volleybal die volleyballiefhebbers een livestream via internet gaat bieden

Voorzitter Wim Hulleman van de Stichting Topvolleybal Pollux is blij met de samenwerking die nu met Media Senses uit Hengelo tot stand is gekomen:
" Het is toch fantastisch dat wij vanuit ons sportcentrum Vondersweijde de wedstrijden tegen bijv. Longa, AMVJ en Martinus nu ook rechtstreeks kunnen uitzenden. Heel plezierig voor de volleyballiefhebbers en extra exposure voor onze sponsors".
Dat laatste komt Pollux zeker gelegen nu het nog volop in gesprek is met kandidaat sponsors om Arke op te volgen. Wim Hulleman daarover: "Media Senses levert creatieve en technische oplossingen voor interactieve communicatie via webcast, narrowcast en bluecast naar internet en mobiele telefoon. Uiteraard gaan we al onze sponsors informeren over de kansen die nu binnen handbereik liggen als gevolg van technologische ontwikkelingen. Polllux wil ook in die zin een innovatief podium bieden."

Voor nadere informatie:
Wim Hulleman
06.50282185

---- --