Mojo Concerts

Bryan Adams in Ahoy' - Rotterdam

Af en toe heeft hij wat geëxperimenteerd met dance. Maar laten we eerlijk wezen: Bryan Adams komt het beste tot zijn recht als hij ouderwetse rock & roll maakt. Al meer dan 25 jaar heeft de Canadees patent op het maken van uit-je-dak-gaan rockklassiekers als Heaven, It's Only Love, Summer of '69, Run to You en Can't Stop This Thing We Started.

Met de release van zijn recente album Room Service in 2004 komt aan deze zegetocht voorlopig geen einde. De 44-jarige rocker ging niet over één nacht ijs, want de totstandkoming van deze melancholische plaat duurde maar liefst zes jaar.

Omdat Adams bekend staat om zijn sociaal maatschappelije betrokkenheid zet hij zich deze keer in voor de Nederlandse Dierenbescherming. Speciaal voor de Dierenbescherming is er nu een pre-sale via de website.

Maandag 11 juni 2007
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 36,-/E 39,-/E 42,-/E 45,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 20 januari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.