Gemeente Arnhem

1700 Arnhem Cardhouders naar EK-voetbal
Extra kaartjes verkrijgbaar
Arnhem Cardhouders hebben massaal gereageerd om voor 5,00 per kaartje één van de poulewedstrijden naar keuze, die in het kader van de UEFA EK Onder 21 in Arnhem worden gespeeld, te willen bezoeken. Ruim 1700 Arnhem Cardhouders zullen in juni aanwezig zijn in Gelredome. Vanwege de enorme belangstelling heeft de gemeente Arnhem extra kaarten voor Arnhem Cardhouders weten te bemachtigen, zodat zij ook andere poulewedstrijden kunnen bezoeken.

EK-kaarten voor Arnhem Cardhouders
Arnhem Cardhouders kunnen kiezen uit:
maandag 11 juni, aanvang 18.15 uur, Engeland-Tsjechië, donderdag14 juni, aanvang 20.45 uur, Engeland-Italië en zondag 17 juni, aanvang 20.45 uur, Italië-Tsjechië.

Extra kaarten
De gemeente Arnhem heeft voor de poulewedstrijden in Gelredome extra kaarten voor Arnhem Cardhouders weten te bemachtigen. Zij kunnen, ook al hebben zij reeds voetbalkaarten via de Arnhem Card aangeschaft of besteld, ook voor de andere poulewedstrijden kaarten voor 5,00 per stuk kopen. De kaarten kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur op vertoon van de Arnhem Card worden afgehaald bij het Informatiecentrum op het stadhuis. Wees er snel bij want op = op.