Gemeente Oirschot

Raadsbijeenkomst

Op maandag 11 juni 2007 vindt de volgende openbare bijeenkomst van de raad plaats:


* OPINIËRENDE RAADSBIJEENKOMSTEN: wordt een opiniërende raadsbijeenkomst gehouden voor (burger) raadsleden waarbij ook de toehoorders in de tweede termijn gelegenheid krijgen om een vraag te stellen of om een korte visie weer te geven.

Vanaf 19.00 uur

Sessie I:

Locatie : Raadszaal gemeentehuis te Oirschot

Voorzitter : de heer Willy Evers

Thema I: Voortgangsrapportage I grote projecten

Tijd : 19.00 uur tot 20.00 uur

Stukken: Onderstaand een overzicht van de projecten waarvan de voortgang is beschreven. Deze 17 projectbeschrijvingen zullen op 5 juni a.s. worden nagezonden.

* Subsidies

* Monumentenbeleid

* Woningbouw Oostelbeers

* Ontwikkeling LOG's incl. Glastuinontwikkelingsgebied
* IDOP's incl. Spoordonk brede school

* Groot Bijstervelt

* Strijpsche Kampen Noord

* Dorpshart Middelbeers

* De Kemmer

* Kadernota Bestemmingsplan Buitengebied

* Jeugdbeleid

* WMO (9 prestatievelden)

* Koolmond

* Dienstverleningsconcept

* Moorland

* Kanaalzone

* Oude Grintweg

Thema II: Kadernota

Tijd : 20.00 uur tot 23.00 uur

Stukken: - Kadernota 2008

Meer informatie kunt u vinden op de gemeentelijke website www.oirschot.nl onder het kopje "bestuurlijke organisatie" en vervolgens "vergaderingen" óf bij de griffier.

Middels de kadernota kan de gemeenteraad richting geven aan het gewenste beleid voor het komende begrotingsjaar. Ter voorbereiding van de programmabegroting zijn in de kadernota wensen voor 2008 op een rij gezet.

De (burger)raadsleden worden gevraagd om in een vroegtijdig stadium mee te denken en keuzes te maken over het beleid en de te nemen maatregelen en zo zijn kaderstellende en sturende rol optimaal te vervullen.
Ieder halfjaar zal er inzicht gegeven gaan worden in de stand van zaken van de grote projecten. Deze raadsbijeenkomst heeft wat dat betreft de primeur. De (burger)raadsleden kunnen zich aan de hand van de versterkte informatie een mening vormen en de input zonodig gebruiken bij de behandeling van de kadernota.