Gemeente Tilburg

5-6-2007
Tilburg presenteert zich op Provada-beurs
Op 11, 12, 13 juni in de Amsterdamse RAI

Op 11, 12 en 13 juni 2007 presenteert Tilburg zich, net als vorig jaar, op de Professionele Vastgoed Dagen in de RAI in Amsterdam. Projectontwikkelaars, Aannemers, adviesbureau's, makelaars, beleggers en investeerders en de overheid presenteren zich en ontmoeten elkaar op deze vastgoedbeurs die vorig jaar meer dan 10.000 bezoekers trok. De stand van Tilburg is te vinden in hal 11.

Ruime om te experimenteren
Tilburg wil vooral laten zien welke interessante ontwikkelingen in de stad plaatsvinden, welke kansen Tilburg biedt, dat er ruimte is om te experimenteren, en vooral: projectontwikkelaars en investeerders uitnodigen om mee te bouwen aan onze stad. Projecten als de Spoorzone, T58, Vossenberg West II, Kempenbaan en Koningsoord krijgen dan ook een prominente rol. Gezamenlijk geven ze een goed en volledig beeld van de ontwikkelingen en de ambities van Tilburg als stad waar wonen, werken en ondernemerschap een plek hebben.

Uniek is ook de samenwerking met BrabantStad. Gezamenlijk organiseren Tilburg, Eindhoven, Helmond, Breda en Den Bosch de netwerkbijeenkomst 'Bouw mee aan Brabantstad!' op dinsdag 12 juni. Dietmar Werner, algemeen directeur van Volker Wessels Vastgoed, en Richard L'Ami van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij openen de bijeenkomst met een korte presentatie waarin ze de ontwikkelingskansen in de Brabantse steden benadrukken.

Tilburg-special
Tijdens de Provada presenteert het vastgoedblad Property.NL een speciale 8 pagina`s tellende uitgave over Tilburg. Deze special wordt verspreid in een hoge oplage samen met het reguliere Property.NL nummer en op de stands van Tilburg en van Property.NL zelf. De Tilburg-special is vanaf 11 juni te downloaden vanaf www.tilburg.nl