Gemeente Coevorden

Commissievergaderingen 11, 12 en 13 juni

Pictogram raadsvergadering In de komende week worden drie commissievergaderingen gehouden.

Maandag 11 juni: Commissie Wonen en Leefomgeving

Op maandag 11 juni aanstaande vergadert de commissie Wonen en Leefomgeving. De vergadering wordt gehouden in het Kasteel in Coevorden en begint om 19.30 uur.

Ga naar de agenda

Dinsdag 12 juni 2007: gecombineerde vergadering commissies Wonen en Leefomgeving en Samenleving en Bestuur

Aansluitend op de raadsvergadering op 12 juni aanstaande is er een gecombineerde vergadering van de commissies Wonen en Leefomgeving en Samenleving en Bestuur in De Nieuwe Veste.

Ga naar de agenda

Woensdag 13 juni: Commissie Samenleving en Bestuur

Op woensdag 13 juni aanstaande vergadert de commissie Samenleving en Bestuur. De vergadering wordt gehouden in het Kasteel in Coevorden en begint om 19.30 uur.

Ga naar de agenda

Spreekrecht

Aanwezige burgers kunnen het woord voeren over onderwerpen, die het beleidsterrein van de commissie betreffen. Degenen die van het spreekrecht gebruik willen maken, melden dit voor aanvang van de vergadering aan de commissiegriffier. Het woord kan niet gevoerd worden over een besluit waartegen bezwaar en beroep openstaat, of open heeft gestaan, benoemingen, e.d. van personen en ook niet over een gedraging waarover een klacht o.g.v. de Algemene wet bestuursrecht kan of kon worden ingediend .

De agenda's en een toelichting hierop liggen ter inzage in de servicepunten van de gemeente op de drie locaties. De stukken liggen eveneens ter inzage in de openbare bibliotheken in Aalden, Coevorden, Dalen, Oosterhesselen, Schoonoord en Sleen.