Socialistische Partij

kennismakingsavond met de SP in Alkmaar


06-06-2007 * Op 11 juni 2007 organiseert de SP een kennismakingsavond met de SP in Alkmaar en met gastspreker Ronald van Raak. De avond is bedoeld voor alle nieuwe leden en iedereen die al langer lid is maar ook wil kennismaken en wordt gehouden in restaurant Koekenbier, aanvang 20.00 uur.

Beste mensen,

Met de twee verkiezingen van 2006 en de statenverkiezingen van afgelopen maart is duidelijk geworden wat al veel langer door veel meer mensen werd gehoopt: de SP is groot geworden. De partij is al sinds tientallen jaren actief in vele plaatsen in het land en sinds 1994 zijn er ook gekozen vertegenwoordigers van de SP in de Tweede Kamer. Maar nu, na jarenlange gestage oppositie tegen slecht beleid van Paars en de kabinetten Balkenende is de SP ook een partij geworden waar mensen hun vertrouwen in leggen om bijvoorbeeld het land te gaan regeren. De grote groei die we in zetels van Gemeenteraad, Provinciale Staten Eerste- en Tweede Kamer hebben gemaakt uit zich ook in groei van het aantal leden. Alleen al in 2006 is de SP met 10% in ledental gegroeid, van 45.000 tot meer dan 50.000 leden. Inmiddels zijn we de 52.000 leden gepasseerd en in de afdeling Alkmaar hebben we nu inmiddels 844 leden! Daar zijn we enorm blij mee.
Want met meer leden is het ook mogelijk om nog meer te doen. En Alkmaar verdient een actieve SP, niet alleen in raden en parlementen, maar ook actief in de wijken, op straat, en in de bedrijven. U leest het, u bent als nieuw lid van harte welkom! Met zoveel nieuwe leden is het logisch dat we u in de gelegenheid willen stellen om kennis te komen maken met de SP hier in Alkmaar, en wel op

maandag 11 juni
in restaurant Koekebier
Kennemerstraatweg 16 in Alkmaar
Aanvang 20.00 uur

We hopen van harte u dan te ontmoeten.
Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,
Matt Delahaij,
Afdelingsvoorzitter
namens het bestuur

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Folkert Zeilemaker
tel.: 06 24655788,
e-mail: folkert87@gmail.com of
oudegracht 92 1811 CM te Alkmaar