Gemeente Sittard-Geleen

Ondertekening ESF-overeenkomst in Sittard-Geleen

UITNODIGING voor de pers

Op maandag 11 juni 2007 onderteken burgemeester Sjraar Cox van Sittard- Geleen en Guus Broos, lid van de raad van bestuur van Orbis medisch en zorgconcern, de ESF-overeenkomst. Deze overeenkomst regelt dat de gemeente Sittard-Geleen namens Orbis de ESF-subsidieaanvraag indient. Het gaat om subsidie voor opleidingskosten. Het totaal aangevraagde subsidiebedrag is 9 miljoen euro.

De ondertekening vindt plaats op het terrein van Orbis Medical Park (het nieuwe ziekenhuis) in Geleen. Het programma is als volgt: 15.45 - 16.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
16.00 - 17.00 uur: Rondleiding OMP (Orbis Medical Park) 17.00 - 17.30 uur: Ondertekening contract.

U bent van harte uitgenodigd om bij de rondleiding door de nieuwbouw van het ziekenhuis en de aansluitende contractondertekening aanwezig te zijn. Aanmelding is echter vereist, in verband met de toegangscontrole en veiligheidsmaatregelen. Als u wilt komen verzoeken wij u vriendelijk om dit voor maandag 11 juni 12.00 uur door te geven aan Maarten de Kever van de gemeente Sittard-Geleen, tel. 06-22 98 98 64 of per e-mail: maarten.dekever@sittard-geleen.nl.


---- --