Gemeente Almelo

Informatieavond bestemmingsplan Leemslagenplas op maandag 11 juni

7 juni 2007 - Maandag 11 juni a.s. is er een informatieavond over de gemeentelijke plannen voor de Leemslagenplas. Tijdens deze avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De informatieavond vindt plaats in Ontvangstzaal I in het Stadhuis en begint om 19:30 uur. Wethouder Anthon Sjoers zal deze avond bijwonen.

Met het Masterplan Almelo wil de Gemeente een kwaliteitsslag maken op het gebied van wonen. Daarom heeft de Gemeente Almelo plannen ontwikkeld voor een woonwijk aan de zuidwest zijde van de stad, ten zuiden en oosten van de Leemslagenplas. In deze plannen is plaats voor wonen in een bijzondere woonomgeving met water en groen.

De planvorming voor het gebied Leemslagen is nu gevorderd tot het stadium van de inspraak. Met ingang van 6 juni 2007 liggen het voorontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken vier weken lang ter inzage bij de publieksbalie. Binnen deze termijn kan een ieder schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Almelo.