Gemeente Zoetermeer

Overzicht activiteiten week 23 & 24

De gemeente Zoetermeer stuurt elke donderdag een kort weekactiviteitenoverzicht naar de media. Hierin staan typisch Zoetermeerse activiteiten die de komende week in of in de directe omgeving van Zoetermeer plaatsvinden.

Maandag 11 juni
Maandag 11 juni vinden er werkzaamheden plaats in de tunnelbak van de Europaweg.
Hierdoor kan de rijstrook in de tunnelbak richting de Amerikaweg niet gebruikt worden tussen 09.00 en 15.00 uur. Het verkeer vanaf de Australiëweg richting de Amerikaweg wordt bovenlangs omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven en door verkeersregelaars begeleid.

Dinsdag 12 juni
Spreekuur bewoners Oosterheem
Wijkwethouder Bé Emmens houdt spreekuur in de wijkpost Oosterheem aan de Heenvlietstraat, dinsdag 12 juni van 18.00 tot 19.30 uur. Wijkbewoners kunnen hiervoor een afspraak maken tijdens kantooruren op telefoonnummer 346 9007. Gebleken is dat veel wijkbewoners zich voorgaande keren zonder afspraak bij de wethouder meldden, waardoor er niet genoeg tijd was om alle mensen te woord te staan.

Woensdag 13 juni/ Zaterdag 16 juni
Wat is er leuker dan een zelfgemaakt cadeautje voor Vaderdag? Kinderen kunnen deze dagen naar een van de wijktuinen in Zoetermeer om een Vaderdagcadeautje te knutselen. Zij kunnen zich aanmelden bij de desbetreffende wijktuin of het team Natuur- en Milieueducatie van de gemeente (079) 3469534.

Woensdag 13 juni
Spreekuur gemeenteraadsleden
Op woensdag 13 juni houden gemeenteraadsleden een spreekuur voor bewoners van de wijk Centrum. Tussen 19.30 en 20.30 uur is men van harte welkom om te spreken met mevrouw van Manen en de heren Lobel en Kasten. Inwoners krijgen de gelegenheid om te vertellen wat er leeft in de wijk. De wijkpost bevindt zich in het gebouw van Vestia aan de Bijdorplaan 14.

Donderdag 14 juni
Spreekuur voor bewoners 't Seghe Waert.
Wijkwethouder Pieter Smit houdt samen met de wijkmanager een speciaal spreekuur van 10.30 tot 11.30 uur. De bewoners kunnen met hen van gedachten te wisselen over hun wijk. Mensen die zeker willen zijn van een gesprek met de wethouder, kunnen zich van tevoren telefonisch aanmelden tijdens tijdens kantooruren op nummer (079) 4369005.