Politie Drenthe

Maandag

Hoogeveen, 11-06-2007

Motorrijder gevallen
ASSEN Op het Laaghalerveen in Assen raakte zondagavond een motorrijder licht gewond bij een eenzijdig ongeval. De 24 jr. man uit Assen verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde met zijn motor in een sloot naast de weg. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Auto in sloot
HOOGERSMILDE Op de Rijksweg bij Hoogersmilde belandde zondagavond een auto in de sloot. De 34 jr. bestuurder uit Smilde kwam met de wielen van zijn auto in de berm, raakte een boom en verloor de macht over het stuur. De rit eindigde in de sloot. De man is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Openstaande ramen uitnodiging voor inbrekers
HOOGEVEEN Tijdens het warme weer staan er veel ramen open. Voor inbrekers in feite een uitnodiging om binnen te komen. Zo ook in de nacht van zondag op maandag. Een bedrijf aan de AG Bellstraat kreeg ongewenst bezoek. Via een openstaand raam drong men het pand binnen en ging er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. (07-148645)

Omwonenden houden vandalen aan
VALTHERMOND Omwonenden van het zwembad aan het Noorderdiep in Valthermond hielden zondagavond twee jongens van 15 en 17 jr. uit die plaats aan. De jongens waren op het zwembadterrein geweest door over een hek te klimmen. Bij het zwembad hadden ze van alles in het water gegooid en meerdere vernielingen gepleegd. De jongens zijn overgedragen aan de politie. Na verhoor zijn ze in overleg met de ouders in vrijheid gesteld. De namen van twee mededaders die konden ontkomen zijn bekend. Zij worden op korte termijn verhoord. De politie maakt proces-verbaal op. De jongens zullen vandaag alvast de rotzooi gaan opruimen. (07-148585)

Huiselijk geweld
TYNAARLO in een woning in Tynaarlo hield de politie zondagavond een 29 jr. man aan. De zwaar beschonken man had zijn moeder en vriendin mishandeld. Deze zijn de woning uitgevlucht en hebben de politie gebeld. De politie trof de man slapend aan in de woning. Daar bleek hij ook nog eens van alles te hebben vernield. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. De zaak wordt verder afgehandeld volgens het protocol Huiselijk Geweld.

Vanaf vandaag, 11 juni 2007, plaats politie Drenthe nog één keer per dag politieberichten op deze site. De berichten worden elke ochtend geplaatst waarbij gestreefd wordt naar plaatsing voor 11.00 uur.

Dirk Neef verzorgt vandaag de voorlichting voor politie Drenthe. Voor informatie over deze berichten of om met hem in contact te komen kunt u bellen met 0592 - 451280.