Gemeente Reimerswaal


Nu ook starterswoningen in Yerseke

Geplaatst op: 11-06-2007

Nu ook in Yerseke, starterswoningen! Er zijn plannen voor de bouw van starterswoningen in het bestemmingsplan Steehof. In Waarde, Rilland en Oostdijk waren de woningen snel vergeven. Daarom kan er aangenomen worden dat er ook in Yerseke voldoende vraag naar de woningen zal zijn.

Men gaat ervan uit dat in de twee helft van 2007 kan worden begonnen met de bouw. In aanmerking voor de starterswoningen komen: inwoners van Yerseke tussen de 18 en 30 jaar, die nog steeds woonachtig zijn in het ouderlijk huis of in een huurwoning. Een starter die aantoonbare economische binding heeft met Yerseke komt eveneens in aanmerking.

Ook is er de mogelijkheid om een starterslening aan te vragen van maximaal EUR.000. De officiële inschrijvingsprocedure zal over enkele maanden in Reimerswaal Informatie worden aangekondigd.

Voor meer informatie over de starterswoningen kunt u terecht bij Bouwraadhuis, telefoon nummer: (0113) 57 17 58. U kunt voor informatie over de starterslening en de woning ook terecht bij de heer J. Zegers, afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 14.30 uur op telefoonnummer: (0113) 395 229.

Print dit bericht

>