Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 24

11 juni 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van 11 t/m 17 juni 2007

11-06: Burgemeester feliciteert briljanten bruidspaar 13-06: Wethouder Mourik reikt eerste strippenkaart Straatspeeldag uit 14-06: Wethouders Lewis en Hamerslag installeren nieuwe Adviesraad Wmo 14-06: Burgemeester heet wandelaars welkom

Burgemeester feliciteert briljanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert maandag 11 juni om 11.45 uur echtpaar Verheij-Vliegenthart met hun 65-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Verheij zijn op 10 juni 1942 te Rotterdam getrouwd. Ze hebben zes kinderen (waarvan twee overleden) en tien kleinkinderen.

Wethouder Mourik reikt eerste strippenkaart Straatspeeldag uit Wethouder Christel Mourik reikt woensdag 13 juni om 13.00 uur de eerste strippenkaart van de Straatspeeldag uit aan kinderen bij wijkcentrum Maaswijk aan de M.R. Hoitsemastraat. De wijkvereniging wil de Straatspeeldag vooral gebruiken om zoveel mogelijk kinderen een leuke middag te bezorgen door een behoorlijk aanbod van buitenspelmateriaal beschikbaar te stellen. Dankzij een financiële bijdrage van de gemeente kunnen de kinderen helemaal gratis aan de activiteiten deelnemen.

Wethouders Lewis en Hamerslag installeren nieuwe Adviesraad Wmo Wethouders Hanneke Hamerslag en Marjolijne Lewis installeren op donderdag 14 juni om 10.00 uur de nieuwe Wmo Adviesraad in de Burgerzaal van het Stadhuis.
De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente over het gemeentelijk Wmo-beleid. Ook heeft de Adviesraad een taak in het bevorderen van de samenwerking tussen partijen die te maken krijgen met maatschappelijke ondersteuning. Tenslotte heeft de Adviesraad tot taak ontwikkelingen en knelpunten te signaleren en deze aan te kaarten bij de gemeente.

Burgemeester heet wandelaars welkom
Burgemeester Salet verwelkomt donderdag 14 juni omstreeks 19.00 uur de deelnemers van de avondvierdaagse aan de Raadhuislaan voor het stadhuis.
Interne links
Officiele installatie Adviesraad Wmo in stadhuis