Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

RIAGG Rijnmond selecteert ICTroom Company voor haar nieuwe datacenter

HILLEGOM, 11 juni 2007- Aangezien ook binnen een dienstverlenende organisatie als de RIAGG de beschikbaarheid van serverapparatuur gedurende 7x24 uur zoveel mogelijk gegarandeerd dient te worden, heeft de directie van de RIAGG Rijnmond besloten om een geheel nieuwe, up-to-date computerruimte te laten bouwen. De realisatie van deze, voor de dagelijkse operatie kritische computerruimte, is na een selectieprocedure welke 5 maanden in beslag heeft genomen, gegund aan ICTroom.

Dhr. M.T. van Rijn (Financieel Manager): "Een professionele computerruimte is van zeer groot belang voor ons. De criteria die wij hanteren bij de selectie van leveranciers zijn high performance, flexibility, safety, efficiency en low cost. ICTroom heeft zich in de selectieprocedure bewezen door beter te scoren dan de andere aanbieders. De mate waarin ICTroom anticipeerde op de door ons gestelde specificaties waren doorslaggevend. We hebben alle vertrouwen in de bouw en de nazorg van deze specialist".

Drs. E. van Scherpenzeel (Managing Director ICTroom): "We zijn buitengewoon blij met de selectie van de RIAGG Rijnmond. Deze opdracht is opnieuw een stuk erkenning in de markt van gebruikers van computerruimtes. De criteria zijn ons op het lijf geschreven en haalden het beste uit ons eigen team van consultants & engineers. We zullen de RIAGG Rijnmond ook in de toekomst van goede oplossingen en expertise blijven voorzien".