Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso sluit contract met Van Oord

Sliedrecht, Nederland - 11 juni 2007 - Van Oord, één van 's werelds grootste bagger- en waterbouwkundige bedrijven heeft, op basis van de door Van Oord opgestelde criteria, gekozen voor Agresso Business World het ERP-systeem van Unit 4 Agresso.

Agresso Business World vervangt de huidige systemen en zal als eerste in Nederland geïmplementeerd worden. Daarna is het de bedoeling dat het systeem wereldwijd wordt uitgerold en overige in gebruik zijnde applicaties gaat vervangen. Om een succesvolle uitrol en gebruik van Agresso Business World binnen Van Oord te waarborgen, wordt in Nederland een speciaal competence center ingericht met medewerkers van Van Oord die door Unit 4 Agresso worden opgeleid. Dit center gaat de uitrol over de 23 landen waar Van Oord actief is, begeleiden en ondersteunen. Naar verwachting zal Agresso Businessworld eind 2008 in de meeste Van Oord-kantoren zijn geïmplementeerd en worden gebruikt door ongeveer 200 medewerkers.

"Deze deal met Van Oord is een bewijs voor ons dat onze post-implementation agility aanpak werkt," zegt Alex Rossen, Managing Director Enterprise Solutions bij Unit 4 Agresso. "We zien internationaal dat we het met ons ERP-aanbod steeds vaker winnen van partijen als SAP, Oracle en Microsoft als het gaat om BLINC bedrijven (Businesses Living in Change). Onze ERP-oplossing is uiterst flexibel - ook na de implementatie - en bedrijven in sterk veranderende omgevingen hebben daar baat bij."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¤ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com