Ingezonden persbericht


Persbericht
11 juni 2007

Wedstrijd: Evenementen in Leiden gefotografeerd

Leiden kent vele evenementen: of het nu gaat om de Waterdagen, 3 oktober, de Leiden Marathon, de Poëziemanifestatie of de Open Monumentendagen, er is veel te doen in Leiden. En ieder evenement is weer een gelegenheid om prachtige, spetterende foto's te maken. Iedere amateur-fotograaf heeft ongetwijfeld prachtige platen in zijn archief liggen. En er komen natuurlijk nog heel wat evenementen aan.

ProKwadraat is heel erg benieuwd naar die foto's en schrijft daarom, samen met Centrummanagement, een fotowedstrijd uit. Heeft u die ene foto gemaakt die de essentie van de Lakenfeesten vangt? Hangt die prachtige foto van uw kind in de draaimolen aan de muur? Heeft u die gepassioneerde straatmuzikant op de gevoelige plaat vastgelegd? Het afzien van de marathonloper, de aankomst van Sinterklaas, de swingende act op Werfpop? Stuur uw prachtigste foto's in en draag zo bij aan de promotie van de stad. Want de foto's zullen gebruikt worden door Centrummanagement en ProKwadraat om iedereen te laten zien hoe mooi Leiden is!

De volgende prijzen zijn te winnen:

1e prijs ¤ 250,-

2e prijs ¤ 150,-

3e prijs ¤ 50,-

Meer informatie:
Voor meer informatie over de fotowedstrijd kunt u contact opnemen met ProKwadraat, Frank van Leeuwen 071-5233485 of kijk op www.prokwadraat.nl.

Voorwaarden voor deelname:

· De foto's moeten een Leids evenement als onderwerp hebben
· De foto's mogen staand of liggend zijn.
· De foto's kunnen alleen digitaal worden ingestuurd naar fotowedstrijd@prokwadraat.nl.
· De bestandsnaam dient te bestaan uit uw voorletters en naam met het nummer van de ingezonden foto. (voorbeeld: pjansen1.jpg)
· Vermeldt in het maibericht uw naam, adresgegevens en telefoonnummer en eventuele toelichting op de foto's
· De grootte van de foto's dienen minimaal 2048x1536 pixels te zijn.
· De grootte van het ingezonden fotobestand is maximaal 4 mb per foto.
· De uiterlijke inzenddatum is 1 november 2007. De uitslag wordt op 15 november 2007 bekend gemaakt.
· Een jury, bestaande uit medewerkers van ProKwadraat en Centrummanagement Leiden, beoordeelt de foto's.
· Er kunnen 3 foto's per deelnemer meedingen naar de prijs. Bij inzending van meer dan drie foto's beoordeelt de jury alleen de als eerste drie ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd.
· Door deel te nemen aan de wedstrijd geeft de deelnemer ProKwadraat en Centrummanagement Leiden het recht de ingezonden foto's zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van reproductierechten op haar website te publiceren en ook op andere sites en in drukwerk.
· Deelnemers dienen de auteursrechten van de ingezonden foto's te bezitten en ProKwadraat te vrijwaren van iedere aanspraak door derden. Stockfoto's mogen derhalve niet worden ingezonden.
· Bij publicatie van een foto wordt indien mogelijk de naam van de deelnemer vermeld.
· Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
· Medewerkers van ProKwadraat en Centrummanagement Leiden en hun familie zijn niet uitgesloten van deelname.