www.digitalegids.nl nieuwe schakel tussen consument en bedrijf

11.06.2007 / 14:27 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Digitale gids b.v.

Digitale gids b.v.

Nieuw bedrijvenbestand www.digitalegids.nl dé schakel tussen consument en bedrijf

Online gids biedt bedrijven kans up-to-date bedrijfsinformatie te presenteren aan klant

TUBBERGEN, 11 juni 2007 - Digitale Gids lanceert deze zomer een bedrijvenzoekmachine genaamd www.digitalegids.nl. Consumenten die op zoek zijn naar contactgegevens of andere actuele informatie over Nederlandse bedrijven, krijgen in deze online gids een nog sneller, uitgebreider en vollediger overzicht van alle bedrijven in iedere gewenste branche en in elke gewenste regio.

Uniek aan www.digitalegids.nl ten opzichte van concurrenten in de markt is het gepatenteerde E-bladsysteem. Bedrijven hebben hier de mogelijkheid om alle gewenste bedrijfsinformatie, zoals folders, prijslijsten, advertenties, vacatures, productinformatie en bedrijfsprofielen digitaal en interactief te presenteren. Ondernemingen hebben door gebruik te maken van dit unieke systeem de mogelijkheid volledig zelfstandig de bedrijfsinformatie op deze online zoekmachine te beheren.

Bedrijven die op www.digitalegids.nl vermeld staan hebben hiermee een concurrentievoordeel ten opzichte van concurrenten die gebruik maken van 'trage' zoekmachines of papieren gidsen. Doordat bedrijven op www.digitalegids.nl zonder tussenkomst van derden volledig zelf bepalen welke informatie zij beschikbaar stellen aan consumenten, hebben zij de mogelijkheid informatie af te stemmen op seizoens-, markt- of andere actuele omstandigheden. Dit bezorgt de klanten van Digitalegids.nl een grote voorsprong op haar concurrenten.

Consumenten en andere gebruikers worden op www.digitalegids.nl op hun wenken bediend door de handige zoekfunctie waarmee op afstand en op postcode gezocht kan worden. De populariteit van online bedrijvenzoekmachines neemt hand over hand toe, vanwege de extra functionaliteiten en de actuele informatie van deze bedrijvengidsen ten opzichte van de papieren gidsen die bij veel Nederlanders in de kast liggen.

Bezoekers van www.digitalegids.nl maken gebruik van deze bedrijvengids ter voorbereiding op aankoopbeslissingen. Het is aan u als bedrijf om de consument te prikkelen met uw actuele bedrijfsinformatie, zodat u ervoor zorgt dat de klant niet het bedrijf van uw buurman of concurrent benadert, maar uw winkel, bedrijf of internetportal binnenloopt.