Politie Zeeland


---


O-1960-2007 Aanrijding onder invloed, 's-Heerenhoek
Zondagavond rond 22.25 uur vond er op de Kuijpersdijk in 's-Heerenhoek een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 47-jarige automobiliste uit Goes reed over de Kuijpersdijk komende uit de richting van de Werrilaan. Doordat ze niet zoveel mogelijk rechts hield kwam ze in aanrijding met de haar op dezelfde weg tegemoet komende 21-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.
Er was alleen materiële schade.
Uit een blaasproef bleek dat de vrouw teveel had gedronken. Hierop werd ze aangehouden. De vriend van de vrouw, een 51-jarige man uit Goes, gedroeg zich vervelend naar de andere partij en omstanders. Hierop werd ook hij in de politieauto gezet.
Toen de vrouw uiet de auto werd gehaald pakte haar vriend haar vast en probeerde haar in de auto te houden. Hierop werd de man aangehouden wegens het belemmeren van ambtshandelingen en openbare dronkenschap.
Bij de vrouw is op het politiebureau bloed afgenomen omdat ze de ademanalyse niet kon volbrengen.
Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd.

W-1961-2007 Aanhouding na vernieling ruit, Zoutelande
In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 01.10 uur en 01.20 uur, is een woonkamerruit van een woning aan de Langstraat in Zoutelande vernield.
In verband hiermee is rond 01.30 uur een 18-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Z-1962-2007 Vernieling ruiten school, Terneuzen
Zondagavond tussen 18.20 uur en 18.30 uur zijn er enkele ruiten vernield van een school aan de Oude Vaart in Terneuzen.
Het totale schadebedrag is onbekend.
Vier jongens (6,11,12 en 14 jaar oud allen uit Terneuzen) hebben de vernieling dezelfde avond bekend. Ze worden allen doorverwezen naar bureau HALT / Stop.

W-1963-2007 Diefstal diesel, Vlissingen
Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en zondagavond 18.30 uur zijn, vanaf een bedrijfsterrein aan de Distributieweg in Vlissingen enkele duizenden liters diesel weggenomen.
De diesel heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

W-1964-2007 Diefstal vanaf bouwterrein, Middelburg
Tussen zaterdagmiddag 14.30 uur en maandagochtend 07.00 uur zijn, vanaf een bouwterrein aan de Bluesroute in Middelburg, een aanhangwagen en een aggregaat weggenomen.
Op het terrein zijn opslagcontainers en een schuur met kracht opengebroken. Hieruit werd niets weggenomen.
Vanaf het terrein zijn wel een aanhangwagen en een aggregaat met onbekende waarde weggenomen.
De aanhanger is aan het einde van de ochten aangetroffen op een parkeerplaats in Roosendaal.
De politie verzoek mensen die afgelopen nacht in de omgeving van de Moriere iets gehoord of gezien hebben zich te melden.

Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.





Politie Zeeland