Ballast Nedam: nieuwe opdrachten woningbouw

11.06.2007 / 14:53 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Ballast nedam nv

Ballast nedam nv

Ballast Nedam: nieuwe opdrachten woningbouw

NIEUWEGEIN, Nederland, June 11 /PRNewswire/ --
Ballast Nedam (AEX: BALN) Bouw Regio West heeft in de afgelopen week opdrachten verworven voor woningbouwprojecten met een gezamenlijke waarde van circa 35 miljoen euro.

In opdracht van Vestia Midden Nederland zal Ballast Nedam grootschalig onderhoud verrichten aan 564 woningen in Nieuwerkerk aan de IJssel. De zes grote flats worden volledig gerenoveerd. De werkzaamheden starten in september 2007 en zullen circa twee jaar duren.

In Dordrecht zal Ballast Nedam 40 vrijstaande en geschakelde woningen realiseren in opdracht van Hopman Interheem te Gouda (www.kleinwantij.nl). De woningen worden gebouwd volgens het door Ballast Nedam ontwikkelde Origineel Wonen concept. Binnen het woonoppervlak en de vaststaande uiterlijke kernmerken kan de koper zelf de eigen woning indelen. Zo hebben kopers de mogelijkheid een huis te creëren dat precies aansluit op hun wensen en behoeften. Inmiddels heeft Ballast Nedam circa 80 woningen volgens dit concept ontwikkeld en gerealiseerd, onder meer in de gemeenten Zoetermeer, Hillegom en Ridderkerk.

Eind 2007 zal Ballast Nedam starten met de bouw van 29 luxe villa's in Zoetermeer in opdracht van Bouwfonds MAB te Delft. Dit project maakt deel uit van een 10-jarige bouwproductie van in totaal 5500 woningen. Deze worden gerealiseerd onder verantwoording van Bouwcombinatie Zoetermeer Oosterheem.

www.ballast-nedam.nl

Contact: