Cerberus Capital Management geeft filiaal voor ..............

11.06.2007 / 15:36 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Cerberus capital management, l.p.

Cerberus capital management, l.p.

Cerberus Capital Management geeft filiaal voor investeringen in onroerend goed andere naam

NEW YORK, June 11 /PRNewswire/ --


- Blackacre Institutional Capital Management, LLC wordt Cerberus Real Estate Capital Management, LLC

Cerberus Capital Management, L.P. is een van de grootste particuliere investeringsbedrijven ter wereld en gespecialiseerd in de transformatie van ondergewaardeerde bedrijven tot marktleiders die op de lange termijn succesvol blijven en normen scheppen. Vandaag heeft Cerberus aangekondigd dat de naam van haar filiaal voor investeringen in onroerend goed is veranderd in Cerberus Real Estate Capital Management, LLC.

Cerberus Real Estate Capital Management, LLC, dat vroeger Blackacre Institutional Capital Management heette, is marktleider op het gebied van schuldoplossingen op maat, actief vermogen en hybride kapitaaloplossingen voor complex onroerend goed en aan onroerend goed gerelateerde activa en bedrijfsoplossingen. De naamsverandering symboliseert het doel: het filiaal voor investeringen in onroerend goed moet rechtstreeks met Cerberus Capital Management in verband worden gebracht.

"Wij van Cerberus richten ons op investeringsmogelijkheden op de lange termijn, waarbij we een echte partner kunnen zijn van de managementteams van bedrijven en hen kunnen helpen hun mogelijkheden volledig te benutten door hen zowel financiële middelen als operationele deskundigheid te bieden. De naamsverandering van ons filiaal voor investeringen in onroerend goed is bedoeld om onze betrokkenheid bij het onroerend goed nog beter over te brengen," zei Mark Neporent, de Chief Operating Officer en Senior Managing Director van Cerberus.

Ron Kravit, Managing Principal van Cerberus Real Estate Capital Management, LLC, voegde hier aan toe: "Gedurende de afgelopen 12 jaar hebben we een serie passende kapitaaloplossingen aan verschillende onroerend goed-ondernemingen geleverd. In die tijd hebben we al stelselmatig met Cerberus samengewerkt. Als we als Cerberus Real Estate Capital Management, LLC verder gaan, zullen we ons op oplossingen gerichte karakter behouden en verder profiteren van de uitgebreide, wereldwijde expertise, de middelen en het vermogen van Cerberus om gespecificeerd krediet, actief vermogen en hybride financieringen te creëren, waarmee complexe eigenaren en leners worden geholpen om hun strategische zakendoelen te bereiken, te profiteren van de mogelijkheden op de markt en normen te scheppen."

Over Cerberus Real Estate Capital Management, LLC

Cerberus Real Estate Capital Management, LLC is marktleider op het gebied van innovatieve, passende oplossingen voor de kapitaalbehoeften van professionals op de onroerend goedmarkt en voor eigenaren van complexe onroerend goed en aan onroerend goed gerelateerde activa. Cerberus Real Estate Capital Management biedt een groot aantal kredietmogelijkheden en opties voor actief vermogen en hybride financiering die eigenaren op ieder niveau van een organisatie kapitaal verschaffen; het bedrijf profiteert van zijn omvangrijke, mondiale expertise en bronnen om complexe eigenaren en leners te helpen hun strategische zakendoelen te bereiken, te profiteren van de mogelijkheden op de markt en normen te scheppen.

Over Cerberus

Cerberus Capital Management, L.P. is in 1992 opgericht en een van de belangrijkste particuliere investeringsbedrijven ter wereld. Cerberus is gespecialiseerd in het leveren van financiële middelen en operationele expertise om ondergewaardeerde bedrijven te helpen transformeren tot marktleiders die op de lange termijn succesvol blijven en normen scheppen. Het hoofdkantoor van Cerberus staat in New York City, en er zijn filialen en/of advieskantoren in Atlanta, Chicago, Los Angeles, Londen, Baarn, Frankfurt, Tokio, Osaka en Taipei. Meer informatie over Cerberus kunt u vinden op www.cerberuscapital.com.

Contactpersoon:
Sergio H. Morales
Weber Shandwick
Tel. +1-212-445-8018
E-mail: shmorales@webershandwick.com

Website: www.cerberuscapital.com

Contact:

Sergio H. Morales van Weber Shandwick, +1-212-445-8018, of shmorales@webershandwick.com voor Cerberus Capital Management, L.P.