Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Signalement verdachte in onderzoek verkrachting bekend    |
Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de gewelddadige verkrachting van de 34-jarige vrouw uit Doetinchem heeft een signalement van de verdachte bekend gemaakt.

Het gaat om een man, met een geschatte leeftijd van 20 tot 25 jaar, een smal tot mager postuur, met een lengte van ongeveer 1.75 meter. Hij droeg een groen T-shirt of poloshirt met lange mouwen en een zwarte broek. De man heeft op zijn borst een tatoeage van een vogel of daarop gelijkende afbeelding.

Deze man is op die donderdagochtend 7 juni jl. gezien in de buurt van de flats aan de Beethovenlaan in Doetinchem

De vrouw werd op donderdagmorgen 7 juni jl. 's morgens in haar flatwoning aan de Beethovenlaan in Doetinchem verkracht door een nog onbekende man.

De politie doet een dringend beroep op getuigen die deze man met dit signalement kennen of hem op donderdag 7 juni jl. of eerder in de omgeving van de Beethovenlaan in Doetinchem hebben gezien, om te bellen met het rechercheteam via 0900-8844. Ook degenen die andere informatie hebben die tot de oplossing van dit misdrijf kan leiden worden verzocht te bellen met het rechercheteam. Met tips en informatie kan men ook anoniem bellen via het nummer 0800 - 7000


---


---


---

---- --