Unieke kinderwebsite Vips4Kids gelanceerd


LEUSDEN, 20070611 -- Vandaag wordt de nieuwe kinderwebsite www.vips4kids.nl gelanceerd. Deze unieke website biedt kinderen een platform boordevol artiesten- en shownieuws. De website is een initiatief van het kinderinternet De Surfsleutel dat vier jaar geleden is geĂŻntroduceerd en inmiddels 2 miljoen pageviews per maand heeft.

Vips4Kids is ontstaan naar aanleiding van de vele verzoeken die het kinderinternet De Surfsleutel www.surfsleutel.nl van kinderen heeft ontvangen voor het maken van websites over hun idolen. Artiesten- en managementbureaus in Nederland reageerden direct enthousiast op het idee om een kinderwebsite over artiesten te maken.

Vips4Kids is een website waar je als kind even in weg kunt dromen. Korte stukjes tekst en grote foto's maken de website aantrekkelijk en leuk om te bekijken. Kinderen vinden hier informatie en foto's van artiesten, bands, sportmensen, televisiesterren, musicals en nog veel meer. Bovendien kunnen kinderen eenvoudig de website van hun idool vinden. Nog steeds melden bekende Nederlanders zich aan bij Vips4Kids. De website zal continue in ontwikkeling zijn en worden uitgebreid met nieuwe artiesten, interviews, buitenlandse idolen en actualiteiten.

De website is direct te bezoeken via www.vips4kids.nl of via het kinderinternet De Surfsleutel: www.surfsleutel.nl





Redactie Vips4Kids