Sail Away: op korte termijn zeiljacht huren of annuleren


Uniek concept in de zeiljachtverhuur

WAALRE, 20070611 -- Aqua Sail Holland, verhuurder van luxe zeiljachten in Roompot Marina te Kamperland, heeft voor haar klanten een uniek concept ontwikkeld voor de weekeinden: Sail Away. Uniek, omdat men binnen Sail Away een gehuurd schip kan annuleren tot kort voor de afvaart tegen een bedrag van slechts 7½ % van de nominale huurprijs.

De reden van annulering is niet van belang. Dus of men nu plotseling een collega moet vervangen of dat de kinderen ineens naar dat feestje willen; het maakt niet uit.
En als de weersvooruitzichten voor het Sail Away weekeinde zo slecht zijn dat men toch niet kan uitvaren, (windkracht 6 of meer) zijn de kosten van annulering zelfs nihil.

Per Sail Away weekeinde bouwt de klant ook nog eens korting op, die bij latere boekingen te gebruiken is. Hoe meer men zeilt, des te lager de huurprijs.

Paul en Ineke Marsé van Aqua Sail Holland lichten toe, dat er steeds meer vraag van hun klanten kwam naar de mogelijkheid om een weekeinde een zeiljacht te huren. Passend binnen de filosofie van het jonge bedrijf werd Sail Away® ontwikkeld, waarin het voornaamste element is, dat tegen geringe kosten het gehuurde zeiljacht kan worden geannuleerd. Bij alle andere verhuurbedrijven is dat altijd een hoger bedrag; zeker wanneer de annulering kort voor de zeiltocht gebeurt. (50% of zelfs 100% van de huursom).

"Onze klanten zijn drukbezette mensen, die zich geen zeiljacht willen veroorloven, omdat andere zaken hun kostbare tijd vragen. Wij bieden met Sail Away een flexibel contract. Een medisch specialist bijvoorbeeld, kan daardoor zonder bezwaar ver van tevoren een weekeindje zeilen reserveren. En als hij dan toch dienst moet doen dat weekeinde, zijn de kosten van annulering goed te overzien. Maar ook op korte termijn kan hij meteen op het zeiljacht stappen, als er zich ineens een vrij weekeinde aandient. "
Voor Aqua Sail Holland neemt de bezettingsgraad toe en dat kan weer vertaald worden in een nog scherpere prijs.
Meer over Aqua Sail Holland en Sail Away op de website www.aquasailholland.nl.