Omzetverdubbeling en nieuwe website voor Internetbureau Presenter


UTRECHT, 20070611 -- Op 1 juni jl. heeft Internetbureau Presenter haar nieuwe website gelanceerd. Op deze nieuw vormgegeven website is uitgebreide informatie te vinden over de vier aandachtsgebieden van het Utrechtse webbureau: internetstrategie, nieuwe website, website onderhoud en succes op internet. Ook hebben het portfolio, nieuwsberichten en de medewerkers van Presenter een prominente plaats op de website gekregen. Presenter haalde een omzetverdubbeling in de eerste helft van 2007.

Nieuwe invalshoek
De nieuwe website van het internetbureau is er niet zomaar gekomen. Presenter is sterk gegroeid en heeft zelfs een omzetverdubbeling behaald in de eerste helft van 2007. Deze groei vraagt om een nieuwe invalshoek. Presenter gaat met de nieuwe website veel dieper in op de vraag hoe internet succesvol kan worden ingezet binnen de totale bedrijfscommunicatie. Daarbij kijkt Presenter dus niet alleen naar de website op zich, maar naar alle informatiestromen binnen ondernemingen.

Bij de bepaling van deze internetstrategie, kijkt Presenter vooral naar de (internet)doelstellingen van de organisatie, de doelgroepen en naar de gewenste profilering op internet. Presenter heeft de kennis in huis om de resultaten uit het onderzoek helder te formuleren en te vertalen naar een succesvolle website.