Tritel levert VoIP dienstverlening aan Artform Media


Alkmaar, 11 juni 2007

ALKMAAR, 20070611 -- TRITEL BV aanbieder van data- en telecomoplossingen voor de B2B markt, maakt vandaag bekend een 3-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van managed VoIP aan Artform Media

De reden dat Artform Media voor de Managed VoIP dienstverlening van Tritel heeft was dat Tritel als enige in staat was een aantal functionaliteiten te bieden (waaronder music on hold, follow-me mogelijkheden en fax 2 email) met een hoge betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. "De initiële investeringen waren nihil en voor een beperkt bedrag per maand heeft Artform nu een volwaardige oplossing", aldus Ken van den Broek, directeur van Artform Media.

Arjen Milhous directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, Mobiel, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat Artform Media ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking".

Over TRITEL
TRITEL is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatie voor de zakelijke markt. Achter de naam staat een uiterst dynamisch bedrijf met werknemers, die hun sporen op het gebied van telecommunicatie al dubbel en dwars hebben verdiend.
Kijk voor meer informatie op www.tritel.nl

Over Artform Media
Artform Media is een jong en no nonsense-ingesteld reclamebureau, gespecialiseerd in het leveren van de meest uiteenlopende reclame-uitingen. Het bureau, opgericht in 2003, ontwerpt onder andere huisstijlen, folders en advertenties. Naast grafisch ontwerp specialiseert Artform Media zich ook in het ontwikkelen van internet applicaties, zoals uw website. Artform Media werkt zowel voor startende ondernemers als gevestigde bedrijven.

Kijk voor meer informatie op www.artform.org





TRITEL BV