Living Vision verzorgt inspirerende summerclasses aan zee


HOOFDDORP, 20070611 -- Living Vision geeft summerclasses aan zee over nieuwe concepten en daarmee samenhangende politieke issues. Doel: gemeentes, corporaties, ontwikkelaars, investeerders, (zorg)instellingen en andere belanghebbenden stimuleren om creatieve en vernieuwende antwoorden te vinden.

Drie thema's: jongeren, senioren, probleemwijken
De summerclasses zijn verdeeld over drie themadagen, die elk drie keer aan bod komen: in juni, juli en augustus. Living Vision bespreekt dan verrassende en vernieuwende concepten en interessante, actuele kennis op een inspirerende wijze. Achtereenvolgens wordt aandacht besteed aan jongeren, senioren en achterstandswijken. De doelstelling is bij deelnemers de bakens te verzetten voor lopende en toekomstige projecten.

Leren en fun gaan hand in hand
De summerclasses worden georganiseerd op een aantrekkelijke locatie aan het Noord- Hollandse strand. Het gaat per thema om een eendagsprogramma, inclusief lunch en ontspannende strandactiviteiten. Kennis en inspiratie opdoen in een heerlijke omgeving maakt het toch een bijzondere dag voor elke deelnemer. GeĂŻnteresseerden kunnen zich individueel inschrijven of met hun afdeling of team. Op verzoek organiseert Living Vision summerclasses op maat, waarbij fun en leren optimaal worden gecombineerd.

Dagen, tijden, onderwerpen
Jongeren: 26 juni, 11 juli, 16 augustus
Senioren: 28 juni, 10 juli, 15 augustus
Wijken: 27 juni, 12 juli, 14 augustus