Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 26 maart 2007

Jim de Groot organiseert Musical Masterclasses in oude Luxor met Vera Mann, Nurlaila Karim, Thom Hoffman, Lucia Marthas e.a.

Op maandag 11 en 18 juni 2007 introduceert Jim de Groot in het oude Luxor Theater in Rotterdam een nieuw fenomeen: de Musical Masterclass. Aan deze twee avonden verlenen grote sterren hun medewerking. Er wordt gewerkt met o.a. Vera Mann, Bob Fosko, Nurlaila Karim, Thom Hoffman, Esther Hart, Michael Diederich, Babette Labeij en Lucia Marthas.

Bij een gewone masterclass krijgt een leerling les van één 'master', maar bij deze masterclasses moeten de leerlingen hun talenten verdelen over drie disciplines: zang, dans en spel. Het publiek wordt een kijkje gegund achter de schermen bij de repetities van een musical.

Naast de bekende Nederlander-leerlingen is een ensemble aanwezig, gevormd door de beste leerlingen van de dansschool van Lucia Marthas. Iemand uit het publiek wordt uitgenodigd om op het toneel, tussen zijn/haar idolen, mee te doen aan deze speciale masterclass.

Het publiek ziet hoe groot (of klein) de verschillen zijn tussen getrainde en ongetrainde talenten; hun worsteling met het materiaal en het resultaat van snel en hard werken.

----------