Tweede Kamer der Staten Generaal

Leden van de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit brengen op maandag 11 juni aanstaande een werkbezoek aan de provincie Limburg. Het werkbezoek is georganiseerd in samenwerking met LTO Nederland, de provincie Limburg, de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE).

Tijdens het werkbezoek staat de uitgebreide doorkijk in de keten van de intensieve veehouderij centraal waarbij aandacht wordt geschonken aan dierenwelzijn, ontwikkelingsmogelijkheden, knelpunten en de (internationale) perspectieven voor de sector. Hiervoor worden diverse bedrijven bezocht in Noord- en Midden-Limburg. Tevens worden tijdens het bezoek diverse presentaties gehouden op het gebied van veehouderij.

De delegatie bestaat uit de volgende leden:
Mw.A. Schreijer-Pierik (CDA, voorzitter), dhr. G. Koopmans (CDA), mw. K. van Velzen(SP), mw. J. Snijder-Hazelhoff (VVD), dhr. D. Graus (PVV), mw. I. van Gent (GroenLinks), dhr. E. Cramer (ChristenUnie), dhr. B. van der Ham (D66), mw. M. Thieme (PvdD), mw. E. Ouwehand (PvdD) en dhr. B. van der Vlies (SGP).