Gemeente Sneek


Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers

De Kamer van Koophandel Friesland, het Ondernemerskompas en de gemeente Sneek verzorgen op maandag 11 juni 2007 een informatiebijeenkomst over het starten van een eigen bedrijf. De bijeenkomst is bedoeld voor een ieder die overweegt ondernemer te worden.

Tijdens de bijeenkomst staat de weg naar het ondernemerschap centraal: welke stappen moet en kan een ondernemer zetten bij het starten van een eigen bedrijf? En wie kunnen daarbij behulpzaam zijn? Verschillende instanties geven handvatten en reiken mogelijkheden aan.

Door regelgeving, onduidelijkheid of andere belemmeringen lijkt zelfstandig ondernemen soms onhaalbaar. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt getracht drempels te verlagen en richting te geven aan de voorbereidingen voor het starten van een bedrijf.

Het Ondernemerskompas is een project van de Kamer van Koophandel Friesland en richt zich op bewust ondernemerschap vanaf het moment dat een ondernemer werkt aan het ondernemingsplan (startfase) en de mogelijkheden van coaching tijdens de start en de groeifase. Een bedrijfsadviseur van de Kamer van Koophandel Friesland vertelt tijdens deze bijeenkomst wat beginnende ondernemers te wachten staat bij de start van een eigen bedrijf.

De bijeenkomst is op maandag 11 juni, 19.30 uur tot 22.00 uur, stadhuis van Sneek, Marktstraat 15.

Aanmelden kan bij Ondernemerskompas, Marion Veldman, tel. 058-295 42 45, of via e-mail: mveldman@leeuwarden.kvk.nl

De toegang is gratis.

© copyright 2007 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 5-6-2007