Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 7 juni 2007

Isis live op Fabchannel.com
Kijk het Paradiso concert gratis online

Woensdag 11 juni treedt de Amerikaanse metal-band Isis op in Paradiso. Dit gehele concert wordt live uitgezonden op het internet, in beeld en geluid, op www.fabchannel.com. Achteraf wordt de opname toegevoegd aan het online archief van Fabchannel.com en is daar terug te zien. Zowel live als on-demand is het concert van Isis gratis te bekijken. De uitzending begint om 20:30 uur.

Sinds Isis in 1997 werd opgericht door kernleden Jeff Caxide (bas), Aaron Turner (gitaar/zang) and Aaron Harris (drums) veranderde de band uit L.A. regelmatig van samenstelling. Na hun debuut album 'Celestial' brak Isis in 2002 pas echt door met 'Oceanic'. Minstens net zo goed ontvangen werd de opvolger 'Panopticon'. De atmosferische en experimentele muziek van Isis vindt haar wortels in de heavy metal en punk/hardcore. In 2006 verscheen 'In The Absence of Truth' waarop zij hun complexe geluid nog verder weten uit te diepen.

Fabchannel zendt wekelijks concerten en lezingen in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts biedt Fabchannel een online archief aan waar muziekliefhebbers de keuze hebben uit ruim 750 volledige concerten. In dit archief staan concerten van artiesten als Red Sparowes, Do Make Say Think, Trivium, My Dying Bride en The Hidden Hand.

http://www.fabchannel.com/isis_2007

Komende webcasts:

11-06-2007 20:30 Isis
11-06-2007 20:30 The Pigeon Detectives

en meer...


---