Gemeente Tilburg

Nummer 07273GO

Datum 8 juni 2007

Werkzaamheden Spoorpad
Werkzaamheden starten maandag 11 juni 2007

Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het geluidsscherm langs het fietspad (Spoorpad) aan de spoorbaanzijde gestart. Voor de bouw van het geluidsscherm is het nodig om het fietspad (Spoorpad) tijdelijk af te sluiten. De werkzaamheden duren van maandag 11 juni t/m maandag 16 juli 2007.

Inhoud werkzaamheden
Het fietsverkeer wordt via de Spoorlaan omgeleid. Om de fietsers veilig over de weg te leiden wordt er een fietsstrook langs de rijbaan gecreëerd. Om ruimte te maken voor deze fietsstrook is het nodig om een aantal betaalparkeerplaatsen tussen de Enthovenseweg en het parkeerterrein te laten vervallen.

Mogelijke overlast
Tot begin juli kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn zo ingericht dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. De aangrenzende panden blijven bereikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u op werkdagen tussen 11.00 en 12.00 uur contact opnemen met Piet van Gorp, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 540 81 16.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de

gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --