Regardz Meeting Centers breidt uit in Den Haag en Eindhoven

11.06.2007 / 08:13 / Rubriek: Economie / Organisatie: Bridgez developm.

Bridgez developm.

www.regardz.nl

Regardz Meeting Centers breidt uit in Den Haag en Eindhoven

Amersfoort 11 juni 2007: Regardz Meeting Centers heeft afgelopen week overeenstemming bereikt over uitbreiding met maar liefst twee nieuwe locaties. De nieuwe aanwinsten, in Den Haag en Eindhoven, worden beide vanaf september 2007 in gebruik genomen. Den Haag was vanwege de hoge intensiteit aan bedrijvigheid in combinatie met de concentratie van overheidsinstellingen en ministeries al lange tijd een wenslocatie. Met uitbreiding in Eindhoven zakt Regardz Meeting Centers verder af naar het zuiden en wordt een forse stap voorwaarts gezet in het streven naar landelijke dekking.

Den Haag
Regardz Den Haag wordt gevestigd in het voormalig postsorteercentrum The Globe, naast NS station Holland Spoor. Het meeting center omvat 15 zalen een bar en restaurant, met eigen keuken. De meeting rooms beschikken over moderne apparatuur en topkoeling en bieden uitzicht over de skyline van Den Haag. Het interieur wordt een mix tussen de historische elementen van het gebouw en moderne sfeeraccenten.

Eindhoven
De nieuwe aanwinst van Regardz in Eindhoven wordt gevestigd in het kleine zusje van de Kennedytoren aan het Kennedyplein, direct nabij het NS Station Eindhoven. Het meeting center biedt 13 zalen van verschillende afmetingen, voorzien van alle moderne faciliteiten die men van Regardz gewend is. Daarnaast biedt het meeting center een restaurant en bar en worden maaltijden vanuit eigen keuken vers bereid. Het interieurontwerp ligt in het verlengde van de hoogwaardige, moderne, afwerking van het gebouw.
Door de verschillende zaalafmetingen kan men in beide locaties terecht voor alle soorten van zakelijk bijeenkomen voor groepen tot circa 200 personen.

Onderscheidend
Regardz Meeting Centers voert een onderscheidende bedrijfsformule; of het nu een training, vergadering, evenement of een groot congres is, Regardz biedt precies dát wat nodig is om het beste uit bijeenkomsten te halen, en net een beetje meer. Regardz Hospitality Group, waar Regardz Meeting Centers onderdeel van is, exploiteert 13 bedrijven, te weten 5 hotels in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Zaltbommel en 8 Regardz Meeting Centers, in Amersfoort, Amsterdam Centrum, -Zuid en
-Zuid-Oost, Arnhem, Utrecht, Zwolle en vanaf september dus ook in Den Haag en Eindhoven.

Voor meer informatie: Regardz Hospitality Group 033-4655000, www.regardz.nl

Reserveringen voor Regardz Den Haag en Eindhoven worden in de periode voorafgaand aan de opening aangenomen door de afdeling Corporate Sales, Collin Hamming of Ruth van Lieshout te bereiken op 033-4655000.

ANP / ANP Pers Support is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht