Ingezonden persbericht


Persevenement datingsite Meetic-Lexa in Amsterdam

UITNODINGVOORDEPERS

Blind date...

Ook benieuwd wie er schuilgaan achter de grootste datingsite van Europa? Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke ontmoeting op dinsdag 12 juni aan Singel 93 in Amsterdam.

Op die dag brengen de oprichters van de enige internationale datingsite in Nederland een exclusief persbezoek aan Nederland. Marc Simoncini en Philippe Chainieux vormen samen de directie van Meetic; de meest succesvolle online datingservice van Europa. Het van oorsprong Franse Meetic heeft in februari dit jaar de op een na grootste datingsite van Nederland Lexa overgenomen. Dankzij de overname door Meetic worden de diensten van Lexa op een hoger niveau getild; zo zal de site uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten en zullen er in de loop van het jaar thematische evenementen georganiseerd gaan worden.

In een paar jaar hebben Marc en Phillipe van een "spontaan idee" een succesvol miljoenenbedrijf gemaakt. Meetic is in 2002 opgericht in Frankrijk en vijf jaar na de lancering is Meetic aanwezig in 15 Europese landen, China en Brazilië en beschikbaar in twaalf talen. In 2002 stond internetdating in veel landen nog in de kinderschoenen. Meetic is vanaf het begin bij de online datingbranche betrokken geweest. Inmiddels is er in Europa geen enkele organisatie met meer ervaring van de markt van online dating dan Meetic.

Tijdens het persevenement bieden Marc en Phillipe een exclusief kijkje in de keuken:

"De toekomst van online dating volgens de grootste online dating service van Europa".

Dit biedt een uitgelezen kans om om alles te weten te komen over trends, innovatie en bedrijfsvoering in de snel veranderende online dating markt. Interessante actuele vraagstukken zijn bijvoorbeeld:

Hoe & hoe snel moet je innoveren om als (groot) bedrijf succesvol te blijven in de dynamische datingmarkt? Hoe haal je leden binnen en houd je ze vast? Wat is er veranderd sinds de start in 2002, en waar gaan we naartoe in 2008, 2009 en de verdere toekomst? Hoe ga je om met de veiligheidsvraagstukken? Internationale vergelijking: Meetic is actief in 17 gebieden over de hele wereld; wat zijn de verschillen en overeenkomsten?

Gedurende de dag zal er een salonboot de Singel op en af varen, waarop je in een bijzondere ambiance 1 op 1 met de directie van Meetic kan spreken. Als je liever geen gebruik maakt van deze mogelijkheid dan kan dat natuurlijk ook. Het gesprek vindt dan gewoon "aan wal" plaats.

Als je van bovenstaande mogelijkheid gebruik wilt maken, dan horen wij dat graag uiterlijk vrijdag 1 juni. Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kan je contact opnemen met:

JuniorSeniorPressDpt
Sanne van den Aakster of Martine Keukenkamp
E: sanne@jr-sr.com, martine@jr-sr.com T: 020-53 53 453 (algemeen)

Met vriendelijke groeten / Kind Regards,
MartineKeukenkamp
Public Relations

JuniorSenior Leading in young marketing
Strategy | Concept | Design | Internet | In-gaming | Press | Research | Events | Media

www.jr-sr.com

JuniorSenior-THE NETHERLANDS (head office)
Sarphatistraat 30
1018 GL Amsterdam
Phone +31 (0)20 - 53 53 4 53
Fax +31 (0)20 - 53 53 4 59

Contact the next generation network:

JuniorSenior-THE NETHERLANDS amsterdam@jr-sr.com JuniorSenior-SPAIN barcelona@jr-sr.com JuniorSenior-HUNGARY budapest@jr-sr.com JuniorSenior-ITALY milano@jr-sr.com JuniorSenior-FRANCE nice@jr-sr.com JuniorSenior-CZECH REPUBLIC praha@jr-sr.com