Gemeente Cromstrijen


Verkeersmaatregelen vanwege paardenmarkt

Vanwege de paardenmarkt worden de Burg. de Zeeuwstraat vanaf de Hallinxweg, de Voorstraat, de Torenstraat, de Dorpshaven en de Koninginneweg ter hoogte van de Zomp afgesloten voor alle verkeer. Dit gaat in op dinsdagavond 12 juni om 18.00 uur en duurt tot woensdagavond 19.00 uur of zoveel langer als nodig is.

Gedurende deze periode is:

* De wijk Numansdorp Oost alleen bereikbaar via de Randweg of de Middelweg/Wethouder Van de Veldenweg
* De wijk Numansgors bereikbaar via de Rondweg/Middelweg/Tweede Dwarsweg/ Torensteepoldersekade
* De wijk Numansdorp west bereikbaar via de Middelsluissedijk WZ/Zijplaan Om de verkeersstromen in goede banen te leiden, zijn er extra verkeersmaatregelen genomen. Vooral de parkeerproblematiek krijgt de nodige aandacht van de politie. Daarom wordt u geadviseerd goed op deze extra verkeersmaatregelen te letten. Dit voorkomt ongewenste bekeuringen en een domper op een ongetwijfeld gezellige dag.

Openbaar vervoer

Deze verkeersmaatregelen hebben ook gevolgen voor het openbaar vervoer. Vanaf dinsdagavond 18.00 uur is het eindpunt van Connexxion niet de Randweg, maar het gemeentehuis aan de Buttervliet. De halten die tussen het centrum en Buttervliet liggen en het eindpunt aan de Randweg, komen even te vervallen.