Gemeente Lochem


Inloopavonden Nota mobiliteit Lochem

De gemeente Lochem gaat dit jaar een Nota mobiliteit Lochem schrijven. In deze beleidsnota wordt een advies gegeven over hoe wij de komende tien jaar omgaan met mobiliteit te land en over water. De bovenstaande stelling is een mening die u wellicht steunt of juist tegenspreekt. Graag wil de gemeente Lochem weten welke mening u heeft over deze stelling, maar meer nog zijn wij benieuwd naar uw brede mening en aandachtspunten over mobiliteit in de gemeente Lochem. Daarom nodigt de gemeente Lochem u uit om uw mening kenbaar te maken, bijvoorbeeld in een gesprek op één van de inloopavonden die er worden georganiseerd.

Planning
Op 12 juni bespreekt de raadscommissie een eerste concept van een kader- en doelstellingennota. In deze vergadering wordt duidelijker welke ambities de gemeenteraad heeft op het gebied van mobiliteit. Voordat de gemeenteraad de kader- en doelstellingennota definitief vaststelt, wil de gemeente Lochem graag de maatschappelijke meningen en aandachtspunten (op hoofdlijnen) hieraan toevoegen. De kader- en doelstellingennota is het vertrekpunt voor het opstellen van de eigenlijke Nota mobiliteit Lochem. Ook hierin neemt de gemeente Lochem graag de maatschappelijke meningen en aandachtpunten mee. Deze nota wordt in het voorjaar van 2008 ter inzage gelegd.

Inloopavonden
De inloopavonden vinden plaats op:

Dinsdag 19 juni:
Dorpshuis het Hart, Jolinkweg 2 in Eefde, tussen 18.00 en 22.00 uur

Woensdag 20 juni:
Gebouw stichting de Garve, Burgemeester Leenstraat 11 in Lochem, tussen 18.00 en 22.00 uur

Dinsdag 26 juni:
De Witkamp, Dorpsstraat 8 in Laren (gld), tussen 18.00 en 22.00 uur

Woensdag 27 juni:
SCC 't Trefpunt, Molenweg 53/55 in Gorssel, tussen 18.00 en 22.00 uur

Woensdag 4 juli:
Sport- en vergadercentrum Hoeflo, Hulstweg 6 in Harfsen, tussen 18.00 en 22.00 uur

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u uw mening of aandachtspunten bij voorkeur per brief aan ons kenbaar maken tot 15 juli. Schriftelijk reacties kunnen tot 15 juli a.s. naar de gemeente Lochem, Postbus 17, 7240 AA LOCHEM t.a.v. de heer Roland Hendriksen, projectleider of per mail r.hendriksen@lochem.nl